TD-3

Rufi krabton met 3 lagen - div. diameters

Model TDR

TDR - Rufi - Krabton met rozet

TD4 Rufi - krabton - groot Ø 50cm

*Rufi Drapaki * robuuste, krabton met 4 gaten. Deze krabton is 5 cm dikker dan de kleine versie. Prachtige hoge kwaliteit katten krabton voor meerderen kittens en/of katten. Een krabton is een veelzijdig speelmeubel voor uw kat. Hij kan er heerlijk in spelen en verstoppen. U heeft de keuze uit:
 
- Deksel: volledig gesloten, met uitsparing, met rozet of met donut kussen
- Met ronde (20cm) of ovale (38 x 20cm) openingen
€ 650,00
Beschikbaarheid: Op voorraad
SKU
RD-KT-TD4
- Binnen afmetingen: Ø 50 cm
- Hoogte 170 cm (gesloten/uitsparing, +/- 177cm (rozet/donut kussen)
- Grondplaat:  60 x 60 cm
- Met witte hoogwaardige sisal mat omwikkeld, 5mm dik
- Met was geimpregneerde binnenkant / eenvoudig te reinigen
- De overgangsring, bodemplaat en deksel zijn gemaakt van gelakt multiplex
- 5 uitneembare kussen, wasbaar tot 40°C
- Afhankelijk van het model is het bovenste kussen passend gemaakt voor het deksel.
- Deze ton bestaat uit 2 delen welke eenvoudig op elkaar te monteren zijn met bijv. lijm.
- U kunt ze ook los op elkaar zetten en er later 2 krabtonnen van maken door bijv. een kussen erbij te bestellen, welke met klittenband bevestigd kan worden.

Geblokte stof

Deze stof is vergelijkbaar met de coduroy stof en heeft een vleug van 3mm. Door de versterkte onderlaag/rug is deze bekleding minder rekgevoelig en trekt minder snel draden. Gemakkelijk af te nemen en te stofzuigen. De stof is wasbaar in de wasmachine op maximaal 40°C.

Flock

Flock is een meubelstof die door slechts twee fabrieken ter wereld geproduceerd wordt vanwege het zeer complexe en gecompliceerde productieproces. Deze stof is zeer goed bestendig tegen vuil en kan zonder schoonmaakmiddelen gereinigd worden, bijv. met een natte doek. Haren zijn zeer gemakkelijk te verwijderen. Kan meerdere malen gewassen worden in de wasmachine. Deze "ademende" stof bevat geen chemische toevoegingen en is zeer goed geschikt voor mens en dier. Flock beige is niet meer leverbaar.

Corduroy - smalle rib

Zeer hoge slijtvastheid van de vezel. Hoge duurzaamheid en slijtvastheid, zelf na regelmatig wassen. De vezelstructuur verandert niet en is niet plakkerig. Gemakkelijk af te nemen en te stofzuigen. De stof is wasbaar in de wasmachine op maximaal 40°C.

De stoffen met een "S" hebben een nog hogere duurzaamheid en slijtvastheid door de dikkere rug en versterkte vezels. Deze bekleding is daarom nog beter bestand tegen mechanische beschadigingen.

Corduroy - brede rib

Dit is de hoogste kwaliteit corduroy stof met een rib breedte van 1,5cm. Dubbele vezeldichtheid in vergelijking met de smalle rib stoffen hierboven. Gemakkelijk af te nemen en te stofzuigen. De stof is wasbaar in de wasmachine op maximaal 40°C.

Dit is momenteel de meest duurzame en slijtvaste bekleding.

Tapijt

Geproduceerd in Nederland. Allerhoogste slijtvastheid en daarom de langste levensduur. De vezels zijn geimpregneerd, waardoor vuil niet in de vezel trekt. Vlekken kunnen gemakkelijk verwijderd worden. Alleen leverbaar op bepaalde krabpaal modellen.

Teddy stof *nieuw*

De stof "TEDDY is een zachte stof welke zeer prettige aanvoelt. De vezels/draden hebben een teflonlaagje, waardoor de stof beter bestand is tegen vuil. De stof is daardoor ook gemakkelijk te wassen en beter bestand tegen mechanische schade. Een echte aanrader!

Hout / lakkleuren

De houten delen van de krabpaal worden afgelakt met de aangeven lakkleur. In werkelijkheid kan de kleur iets afwijken van deze foto's. Dit als gevolg van de houtstructuur en/of jaarringen. De houtkleur "transparant gelakt" is een doorzichtige lak, waardoor de houtstructuur goed zichtbaar blijft. Het hout kan in loop der jaren donkerder worden als gevolg van de invloed van (zon)licht. Net als bij een houten vloer. Nieuwe kleuren "Zwart" & "Barnsteen Zwart"