Waarom een katten loopwiel | looprad van Ferris kopen?

Het Ferris kattenloopwiel is in 2021 door "Metiso Dieren" verkozen tot TOP KEUZE kattenloopwiel na een vergelijking van 9 verschillende merken. Klik hier om dit artikel te lezen. Een huisdier krijgt met een  kattenloopwiel/looprad voldoende lichaamsbeweging en blijft daardoor gezond en in conditie.

De onderdelen zijn gemaakt van zwaar duurzaam kunststof en bij gebruik op normale wijze bijna niet stuk te krijgen. Het Ferris kattenloopwiel heeft 6 wielen / steunpunten, terwijl bijna alle andere (meestal goedkopere) wielen er slechts 4 hebben. Hierdoor - en door het gebruik van zwaardere en hoge kwaliteit materialen - zijn de Ferris katten loopwielen, steviger, stabieler en stiller.

Wij zijn sinds eind 2018 importeur en distribiteur voor Ferris. Inmiddels lopen of rennen meer dan duizend katten in de EU hun dagelijkse rondje in hun Ferris katten loopwiel. Wij leveren aan alle EU landen waar (nog) geen Ferris distributeur zit.

FERRIS kattenwiel | stabiel, stil, duurzaam en stevig FERRIS kattenloopwiel is haar 1e keuze (zie conclusie na 7min30sec) 
 

 

Kattenloopwielen

Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

9 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

9 producten

per pagina