TD-4 Rufi krabton

TD4 Rufi - krabton - groot Ø 50cm

Krabton TDR-2

TDR-2 - Rufi - krabton met 2 rozetten

TDR - Rufi - Krabton met rozet

*Rufi Drapaki * robuuste, krabton met 2 gaten. Deze krabton is 5 cm dikker dan de kleine versie. Prachtige hoge kwaliteit katten krabton voor meerderen kittens en/of katten. Een krabton is een veelzijdig speelmeubel voor uw kat. Hij kan er heerlijk in spelen en verstoppen. U heeft de keuze uit:
- Met open of gesloten deksel of rozet
- Met ronde of ovale openingen

 

€ 455,00
Beschikbaarheid: Op voorraad
SKU
RD-KT-TDR
- Afmetingen ton : Ø 50 cm, hoogte 80 cm
- Totale hoogte incl 30cm sisal paal, Ø14cm is ong. 125cm
- Rozet: Ø 45 cm van gelakt multiplex met uitneembaar en wasbaar kussen
- Grondplaat:  Ø 58 cm
- De ton is met een witte hoogwaardige sisal mat omwikkeld (5mm dik)
- Met was geimpregneerde binnenkant / eenvoudig te reinigen
- De overgangsring, bodemplaat en deksel zijn gemaakt van gelakt multiplex
- 3 uitneembare kussens, wasbaar tot 40°C
- Afhankelijk van het model is het bovenste kussen passend gemaakt voor het deksel.

Geblokte stof

Deze stof is vergelijkbaar met de coduroy stof en heeft een vleug van 3mm. Door de versterkte onderlaag/rug is deze bekleding minder rekgevoelig en trekt minder snel draden. Gemakkelijk af te nemen en te stofzuigen. De stof is wasbaar in de wasmachine op maximaal 40°C.

Flock

Flock is een meubelstof die door slechts twee fabrieken ter wereld geproduceerd wordt vanwege het zeer complexe en gecompliceerde productieproces. Deze stof is zeer goed bestendig tegen vuil en kan zonder schoonmaakmiddelen gereinigd worden, bijv. met een natte doek. Haren zijn zeer gemakkelijk te verwijderen. Kan meerdere malen gewassen worden in de wasmachine. Deze "ademende" stof bevat geen chemische toevoegingen en is zeer goed geschikt voor mens en dier. Flock beige is niet meer leverbaar.

Corduroy - smalle rib

Zeer hoge slijtvastheid van de vezel. Hoge duurzaamheid en slijtvastheid, zelf na regelmatig wassen. De vezelstructuur verandert niet en is niet plakkerig. Gemakkelijk af te nemen en te stofzuigen. De stof is wasbaar in de wasmachine op maximaal 40°C.

De stoffen met een "S" hebben een nog hogere duurzaamheid en slijtvastheid door de dikkere rug en versterkte vezels. Deze bekleding is daarom nog beter bestand tegen mechanische beschadigingen.

Corduroy - brede rib

Dit is de hoogste kwaliteit corduroy stof met een rib breedte van 1,5cm. Dubbele vezeldichtheid in vergelijking met de smalle rib stoffen hierboven. Gemakkelijk af te nemen en te stofzuigen. De stof is wasbaar in de wasmachine op maximaal 40°C.

Dit is momenteel de meest duurzame en slijtvaste bekleding.

Tapijt

Geproduceerd in Nederland. Allerhoogste slijtvastheid en daarom de langste levensduur. De vezels zijn geimpregneerd, waardoor vuil niet in de vezel trekt. Vlekken kunnen gemakkelijk verwijderd worden. Alleen leverbaar op bepaalde krabpaal modellen.

Teddy stof *nieuw*

De stof "TEDDY is een zachte stof welke zeer prettige aanvoelt. De vezels/draden hebben een teflonlaagje, waardoor de stof beter bestand is tegen vuil. De stof is daardoor ook gemakkelijk te wassen en beter bestand tegen mechanische schade. Een echte aanrader!

Hout / lakkleuren

De houten delen van de krabpaal worden afgelakt met de aangeven lakkleur. In werkelijkheid kan de kleur iets afwijken van deze foto's. Dit als gevolg van de houtstructuur en/of jaarringen. De houtkleur "transparant gelakt" is een doorzichtige lak, waardoor de houtstructuur goed zichtbaar blijft. Het hout kan in loop der jaren donkerder worden als gevolg van de invloed van (zon)licht. Net als bij een houten vloer. Nieuwe kleuren "Zwart" & "Barnsteen Zwart"

Andere producten die mogelijk iets voor u zijn!