Bekijk hieronder meer produktinfo zoals kenmerken, klantfoto's en eventueel materialen (indien van toepassing)

Buiten krabpaal W-2 (Ø14 cm)

*Rufi Drapaki * weerbestendige buiten krabpaal | syntetisch sisal | 5 jaar garantie op verbindingen | met 14cm dikke palen

€ 280,00
Rufi Drapaki
Daarom Qualitycat:

Laagste prijs garantie! Heeft u elders een lagere prijs gevonden (incl. verzendkosten)? E-mail ons de offerte en we matchen deze !

Sinds 1975 leverancier
van hoge kwaliteit krabpalen

Wij maken krabpalen op maat!

GRATIS verzenden In NL en BE v.a €75,-. Anders slechts €6,95 per bestelling.

 

Details
Details

Klimpaal kat buiten : model W-2 (ideaal voor kattenren, tuin of balkon

Wat is er nu leuker om uw kat(ten) ook een buiten krabpaal in de tuin of op het balkon te gunnen? Een binnenkrabpaal is niet geschikt voor buiten, omdat het natuurlijke sisal niet weerbestendig is. Natuurlijk sisal neemt water en vuil op en gaat op termijn rotten. Daarom heeft Rufi Drapaki de zogenaamde "outdoor" serie ontwikkeld. Eerst met groene/kunstgras bekleding, maar nu is er deze nieuwe serie - met telfonstof kussens in de kleuren beige en bruin.

 • Hoogte: 108cm
 • Bodemplaat 60 x 60  cm met jachtlak afgelakt
 • 2 ligplaatsen van 50 x 50cm
 • 2 dikke Ø14 cm sisal krabpalen (synthetisch en dus waterbestendig): 50 en 100cm
 • Losse onderdelen zijn na te bestellen. Het klimmeubel kan dus later eenvoudig uitgebreid worden
 • Kleur van het sisal touw: wit

Deze katten klimpaal voor buiten is volledig water- en weerbestendig, zie volgende kenmerken:

 • de ligplaatsen zijn van watervast multiplex gemaakt en afgelakt met een weerbestendige jachtlak. Dit geeft deze  buiten krabpaal ook een luxe uitstraling.
 • de kussens zijn gemaakt van teflonstof, welke waterafstotend is. De overtrekken zijn afneembaar en wasbaar (handwas of machine op 40 graden). Veelvuldig wassen beschadigd op lange duur wel de teflonlaag.
 • de palen zijn onder druk geïmpregneerd en omwikkeld met synthetisch sisal touw. Dit touw ziet er nagenoeg hetzelfde uit als normaal-natuurlijk sisal. Het is echter weerbestendig en dus ideaal voor in de tuin of op het balkon.
 • door Rufi ontwikkeld montage systeem : staat garant voor een lange levensduur
 • 5 jaar garantie op de verbindingen

LET OP: op zonnige dagen kunt u de buitenkrabpaal afspoelen met water en een licht schoonmaakmiddel. Ook kan de krabpaal schoongemaakt worden onder (hoge) druk, maar NIET met de vuilfrees !

Zoek dus niet verder naar een buitenklimpaal voor uw kat en bestel nu online!

Extra informatie
Extra informatie
merk Rufi Drapaki
Hout en stofkleuren

Geblokte stof

Deze stof is vergelijkbaar met de coduroy stof en heeft een vleug van 3mm. Door de versterkte onderlaag/rug is deze bekleding minder rekgevoelig en trekt minder snel draden. Gemakkelijk af te nemen en te stofzuigen. De stof is wasbaar in de wasmachine op maximaal 40°C.

Flock *nieuw*

Flock is een meubelstof die door slechts twee fabrieken ter wereld geproduceerd wordt vanwege het zeer complexe en gecompliceerde productieproces. Deze stof is zeer goed bestendig tegen vuil en kan zonder schoonmaakmiddelen gereinigd worden, bijv. met een natte doek. Haren zijn zeer gemakkelijk te verwijderen. Kan meerdere malen gewassen worden in de wasmachine. Deze "ademende" stof bevat geen chemische toevoegingen en is zeer goed geschikt voor mens en dier.

Corduroy - smalle rib

Zeer hoge slijtvastheid van de vezel. Hoge duurzaamheid en slijtvastheid, zelf na regematig wassen. De vezelstructuur verandert niet en is niet plakkerig. Gemakkelijk af te nemen en te stofzuigen. De stof is wasbaar in de wasmachine op maximaal 40°C.

De stoffen met een "S" hebben een nog hogere duurzaamheid en slijtvastheid door de dikkere rug en versterkte vezels. Deze bekleding is daarom nog beter bestand tegen mechanische beschadigingen.

Corduroy - brede rib

Dit is de hoogste kwaliteit corduroy stof met een rib breedte van 1,5cm. Dubbele vezeldichtheid in vergelijking met de smalle rib stoffen hierboven. Gemakkelijk af te nemen en te stofzuigen. De stof is wasbaar in de wasmachine op maximaal 40°C.

Dit is momenteel de meest duurzame en slijtvaste bekleding.

Tapijt

Geproduceerd in Nederland. Allerhoogste slijtvastheid en daarom de langste levensduur. De vezels zijn geimpregneerd, waardoor vuil niet in de vezel trekt. Vlekken kunnen gemakkelijk verwijderd worden. Alleen leverbaar op bepaalde krabpaal modellen.

Hout / lakkleuren

De houten delen van de krabpaal worden afgelakt met de aangeven lakkleur. In werkelijkheid kan de kleur iets afwijken van deze foto's. Dit als gevolg van de houtstructuur en/of jaarringen. De houtkleur "transparant gelakt" is een doorzichtige lak, waardoor de houtstructuur goed zichtbaar blijft. Het hout kan in loop der jaren donkerder worden als gevolg van de invloed van (zon)licht. Net als bij een houten vloer.

Klantfoto's

Rufi krabpalen & krabtonnen

klik hier voor meer klantfoto's

Rufi plafond- en wandkrabpalen

klik hier voor meer klantfoto's

Cat On kartonnen krabmeubelen

Overige klantfoto's

U bent wellicht ook geïnteresseerd in de volgende producten