Model EX-KAK-1

EX-KAK-1 (Ø27 cm) Rufi Drapaki krabpaal

Model EX-KAK-3

EX-KAK-3 (Ø27 cm) Rufi Drapaki krabpaal

EX-KAK-2 (Ø27 cm) Rufi Drapaki krabpaal

*Kwaliteits krabpalen van het Poolse Rufi Drapaki *NIEUW*

  Robuuste katten krabpaal
  Leverbaar in 3 hoogtes
  Ø27 cm dikke krabpalen
  omwikkeld met een sisal mat
€ 270,00
Beschikbaarheid: Op voorraad
SKU
RD-EX-KAK-2
Details Rufi Drapaki model EX-KAK-2

- Losse onderdelen zijn na te bestellen
- Het klimmeubel kan dus later eenvoudig uitgebreid worden.
- 1 bodemplaat 60 x 60 x 3,8cm van gelakt hout
- 1 roset binnen Ø50 cm, met uitneembaar en wasbaar kussen.
- De roset is bekleed met een sisal mat.
- 1 dikke Ø27 cm krabpalen omwikkeld met een sisal mat
- Lengte 80, 100 of 120cm naar keuze

Geblokte stof

Deze stof is vergelijkbaar met de coduroy stof en heeft een vleug van 3mm. Door de versterkte onderlaag/rug is deze bekleding minder rekgevoelig en trekt minder snel draden. Gemakkelijk af te nemen en te stofzuigen. De stof is wasbaar in de wasmachine op maximaal 40°C.

Flock

Flock is een meubelstof die door slechts twee fabrieken ter wereld geproduceerd wordt vanwege het zeer complexe en gecompliceerde productieproces. Deze stof is zeer goed bestendig tegen vuil en kan zonder schoonmaakmiddelen gereinigd worden, bijv. met een natte doek. Haren zijn zeer gemakkelijk te verwijderen. Kan meerdere malen gewassen worden in de wasmachine. Deze "ademende" stof bevat geen chemische toevoegingen en is zeer goed geschikt voor mens en dier. Flock beige is niet meer leverbaar.

Corduroy - smalle rib

Zeer hoge slijtvastheid van de vezel. Hoge duurzaamheid en slijtvastheid, zelf na regelmatig wassen. De vezelstructuur verandert niet en is niet plakkerig. Gemakkelijk af te nemen en te stofzuigen. De stof is wasbaar in de wasmachine op maximaal 40°C.

De stoffen met een "S" hebben een nog hogere duurzaamheid en slijtvastheid door de dikkere rug en versterkte vezels. Deze bekleding is daarom nog beter bestand tegen mechanische beschadigingen.

Corduroy - brede rib

Dit is de hoogste kwaliteit corduroy stof met een rib breedte van 1,5cm. Dubbele vezeldichtheid in vergelijking met de smalle rib stoffen hierboven. Gemakkelijk af te nemen en te stofzuigen. De stof is wasbaar in de wasmachine op maximaal 40°C.

Dit is momenteel de meest duurzame en slijtvaste bekleding.

Tapijt

Geproduceerd in Nederland. Allerhoogste slijtvastheid en daarom de langste levensduur. De vezels zijn geimpregneerd, waardoor vuil niet in de vezel trekt. Vlekken kunnen gemakkelijk verwijderd worden. Alleen leverbaar op bepaalde krabpaal modellen.

Teddy stof *nieuw*

De stof "TEDDY is een zachte stof welke zeer prettige aanvoelt. De vezels/draden hebben een teflonlaagje, waardoor de stof beter bestand is tegen vuil. De stof is daardoor ook gemakkelijk te wassen en beter bestand tegen mechanische schade. Een echte aanrader!

Hout / lakkleuren

De houten delen van de krabpaal worden afgelakt met de aangeven lakkleur. In werkelijkheid kan de kleur iets afwijken van deze foto's. Dit als gevolg van de houtstructuur en/of jaarringen. De houtkleur "transparant gelakt" is een doorzichtige lak, waardoor de houtstructuur goed zichtbaar blijft. Het hout kan in loop der jaren donkerder worden als gevolg van de invloed van (zon)licht. Net als bij een houten vloer. Nieuwe kleuren "Zwart" & "Barnsteen Zwart"