La Vague

Cat-On "LA VAGUE" XL krabmeubel

Le Cube XL

Cat-On "LE CUBE" krabmeubel

Cat-On® "LA MAITRESSE" wandkrabmeubel

Hoogwaardig eco wandkrabmeubel "Maitresse" van het Duitse designmerk Cat-On®. Deze unieke krabmeubels zijn gemaakt van zeer robuust en duurzaam golfkarton. Dit is een zeer geliefd materiaal bij katten om aan te krabben of om op/in te liggen. Krabben is voor katten essentieel voor het onderhoud van hun nagels, maar ook om hun eigen geur te verspreiden in huis. Een of meerde krabpalen of andere krab objecten is derhalve onmisbaar in huis.

 Leverbaar in +/- 100 kleuren  ✓ Eigen kleur/print mogelijk

Regular Price € 199,00 Special Price € 189,00
Beschikbaarheid: Op voorraad
SKU
CO-XL-LA-MAITRESSE

Kartonnen krabmeubel "Maitresse"van het Duitse designmerk Cat-On®, helpt uw kat de nageltjes scherp te houden. Het meubel is heerlijk om aan te krabben, om op te liggen en ziet er ook nog eens mooi uit. Het krabmeubel kan met gemak katten tot 12kg dragen. We hebben zelfs van klanten vernomen dat er 4 katten samen op kunnen liggen.

* Extra zware en duurzame kwaliteit

* Vrij van formaldehyde 

* Ontworpen en geproduceerd in Berlijn

* In meerdere kleuren en dessins leverbaar

* incl. muurbeugel

Afmeting: ca. 80 x 36,5 x 25 cm (B x H x D)

Gewicht: 

Een Cat-On® krabmeubel is meer dan een gewone krabpaal: 

* Katten zijn nu eenmaal gek op kartonnen dozen en zullen de Cat-On® meteen in gebruik nemen

* De stevige structuur van het golfkarton heeft een grote draagkracht  en biedt een ideale oppervlakte om te krabben en nagels te scherpen, ongeacht het gewicht van de kat.

* Veel katten zullen letterlijk verliefd worden op de Cat-On®, wat kan leiden tot rivaliteit. Veel van onze klanten hebben ons gemeld dat hun katten een innige band opbouwden met hun Cat-On® krabmeubel. Daarom, adviseren wij iedereen met meerdere katten, om meerdere krabmeubels in hun huis neer te zetten. Dit om de vrede te bewaren.

* Naast het verzorgen van de nagels, is de Cat-On® ook een stuk speelgoed. Beweging en plezier zijn een belangrijk aspect voor de gezondheid van uw kat.

* De Cat-On® is leverbaar in een groot aantal standaard modellen (S, M, L en XL) en kleuren, maar kan op verzoek naar uw wensen aangepast worden, zowel qua kleur als ontwerp. Bel of email ons uw wensen.

Andere producten die mogelijk iets voor u zijn!