Bekijk hieronder meer produktinfo zoals kenmerken, klantfoto's en eventueel materialen (indien van toepassing)

Vloerplaat - STANDAARD (48 x 48 x 5 cm)

- Afmetingen: 48 x 48 x 5 cm (L x B  x H)
- Materiaal: fluweelzachte pluche stof, verlijmd op een MDF plaat
- Qua grondplateau is dit de "standaard" en geschikt voor alle Exclusief
   klimmeubelen. Zijn uw katten zwaarder zijn dan 7kg (bijv Main Coon),
   dan adviseren wij u de JUMBO vloerplaat (artikel 103) te bestellen.
- Tevens te monteren als platform tussen 2 sisal palen
- Verkrijgbaar in 8 kleuren
- Artikel nr: 100 (gewicht 5,2 kg)

 

€ 25,00

* Verplichte velden

Pussicat Klettermobel
Daarom Qualitycat:

Laagste prijs garantie! Heeft u elders een lagere prijs gevonden (incl. verzendkosten)? E-mail ons de offerte en we matchen deze !

Sinds 1975 leverancier
van hoge kwaliteit krabpalen

Wij maken krabpalen op maat!

GRATIS verzenden In NL en BE v.a €75,-. Anders slechts €6,95 per bestelling.

 

Details
DetailsPussicat krabpalen & klimmeubelen® kenmerken zich door een robuuste en trendy uitstraling. Ze zijn zeer stevig (de sisalpalen zijn 12,5 cm dik), stabiel en slijtvast. Alle onderdelen kunnen op elkaar worden afgestemd en elk(e) plateau, grondplaat, sisal paal, huisje of tunnel kan eenvoudig en snel aan elkaar worden bevestigd middels bouten . De Exclusief en Compact modellen op onze website zijn standaard uitvoeringen, welke gemakkelijk uit te breiden zijn door losse onderdelen bij te bestellen. Wilt u een eigen ontwerp? Dat kan ook; neem contact met ons op en we doen u een passend voorstel. Dé nummer 1 voor katten en poezen die alles willen. Top kwaliteit en stabiliteit. Uitgedacht tot in het kleinste detail. De schroefmontage heeft zich reeds jarenlang bewezen.

Serie EXCLUSIEF: klimmeubelen en krabpalen met de dikke 12,5 cm sisal palen. Uitermate geschikt voor grote en zware katten vanaf 5 kg. Dé nummer één voor katten en poezen die alles willen. Top kwaliteit en stabiliteit. Systeembouw tot in het kleinste detail. De montage met 10mm schroeven heeft zich reeds 30 jaar bewezen. Alles past en de meubels staan zo vast als een huis, dus géén gewiebel.

Serie COMPACT: klimmeubelen en krabpalen met stevige 10cm dikke sisal palen.Geschikt voor katten tot 5kg

 Let op: kies de juist hoogte sisal paal voor het eeste nivo:

         50cm voor kittens en kleinere katten
         65cm voor normaal formaat katten
         80-100cm  voor grote katten, zoals bijvoorbeeld Main Coon

HEEFT U MOEITE OM OP INTERNET DE KWALITEIT VAN KRABPALEN EN KLIMMEUBELS TE VERGELIJKEN? HET GEWICHT SPREEKT BOEKDELEN. DE GEWICHTEN STAAN VERMELD BIJ AL ONZE PRODUCTEN.

100% sisal palen: Sinds 1976 proberen wij uw poezels de hoogst mogelijke kwaliteit aan te bieden. Een goed klimmeubel leverancier onderscheidt zich van de rest door reeds bij de bron zeker te stellen dat de te gebruiken materialen geen schade aan zullen brengen aan uw katten. Wij garanderen dat !

Meer dan 10 jaar geleden kwamen er krappalen op de markt, waar het sisal behandeld is met het kankerverwekkende formaldehyde, wat zeer schadelijk kan zijn voor uw huisdier. Ook zijn er veel krabpalen op de markt die gemaakt zijn van plastic snoer- of koord of andere kunststof meuk, die er eenvoudig niet in thuis hoort. Onze sisal palen worden uitsluitend vervaardig van 100% natuurlijk en onbehandeld sisal. Onze bestaande klanten weten dat inmiddels.

De feiten:

  • Ons sisal word geproduceerd volgens EU richtlijnen.
  • Onze spaanplaten worden volgens de Europese E1 standaard geproduceerd.
  • Onze lijm is van Duitse oorsprong.
  • Onze fluweelzachte pluche stof wordt uitsluitend uit nieuwe vezels samengesteld.

Koop geen goedkope kopie, maar blijf trouw aan de originele Pussicat klimmeubels©. De Duitse overheidsinstellingen controleren regelmatig of ons product voldoet aan de richtlijnen, waardoor de gezondheid van u en uw huisdier gegarandeerd zijn.

Dit gegeven is voor ons het uitgangspunt om een kwalitatief hoogwaardig klimmeubel te garanderen, waar uw poezels lang van kunnen genieten.

Extra informatie
Extra informatie
merk Pussicat Klettermobel