Bekijk hieronder meer produktinfo zoals kenmerken, klantfoto's en eventueel materialen (indien van toepassing)

EX-MAX-S-7 plafond krabpaal (Ø18 cm)-Rufi

*Rufi Drapaki * Robuuste plafondkrabpaal voor meerdere katten. Ideaal voor zware katten rassen zoals Maine Coon en Noorse boskatten. Met nieuwe generatie plafondspanner met innovatief systeem, waardoor de klimpaal nog steviger en stabieler vastgezet kan worden tussen de vloer en het plafond. De enige plafond krabpaal in Nederland en België, die m.b.v. een configurator per centimeter passend te maken tussen vloer en plafond.
met extra 18 cm dikke sisal krabpalen
afneembare en wasbare kussens & overtrekken
zeer lange levensduur & met 5 jaar garantie
Is uw plafond hoger? E-mail ons; dan maken we hem passend!
€ 1.019,00

* Verplichte velden

Rufi Drapaki
Daarom Qualitycat:

Laagste prijs garantie! Heeft u elders een lagere prijs gevonden (incl. verzendkosten)? E-mail ons de offerte en we matchen deze !

Sinds 1975 leverancier
van hoge kwaliteit krabpalen

Wij maken krabpalen op maat!

GRATIS verzenden In NL en BE v.a €75,-. Anders slechts €6,95 per bestelling.

 

Details
Details

*Nieuw* een plafondkrabpaal (Max-serie). Met 18cm dikke sisal palen en een plafondspanner met M14 bout/draadeind. Dit model is uitermate geschikt voor grote katten. 

- Hoogte 235 - 280 cm. Is uw plafond hoger of lager? E-mail of bel ons. Wij maken de krabpaal passend.
- 150cm breed & 200 cm diep - dit is een groot meubel!
- totaal gewicht = ong. 160kg
- Losse onderdelen zijn na te bestellen. 
- Gelakte multiplex grondplaat 60 x 60 x 4,5 cm ( diverse lakkeuzes)
- met robuuste sisal krabpalen Ø 18 cm. De totale lengte hangt af van de gekozen hoogte
- 2 hangers / trapezes met ronde donut vormige kussens - diameter 60cm
- 4 donut kussens op ronde schijf - diameter = 60cm
- 2 x huisje/ton met rond gat, binnen diameter 50cm, ligplaats diameter op ton = 56cm - kussens zijn afneembaar en wasbaar
- alle kussens en overtrekken zijn afneembaar en wasbaar op 40 graden
- Hoe werkt de plafondspanner? Bekijk hieronder het instructie filmpje

Extra informatie
Extra informatie
merk Rufi Drapaki
Hout en stofkleuren

Geblokte stof

Deze stof is vergelijkbaar met de coduroy stof en heeft een vleug van 3mm. Door de versterkte onderlaag/rug is deze bekleding minder rekgevoelig en trekt minder snel draden. Gemakkelijk af te nemen en te stofzuigen. De stof is wasbaar in de wasmachine op maximaal 40°C.

Flock *nieuw*

Flock is een meubelstof die door slechts twee fabrieken ter wereld geproduceerd wordt vanwege het zeer complexe en gecompliceerde productieproces. Deze stof is zeer goed bestendig tegen vuil en kan zonder schoonmaakmiddelen gereinigd worden, bijv. met een natte doek. Haren zijn zeer gemakkelijk te verwijderen. Kan meerdere malen gewassen worden in de wasmachine. Deze "ademende" stof bevat geen chemische toevoegingen en is zeer goed geschikt voor mens en dier.

Corduroy - smalle rib

Zeer hoge slijtvastheid van de vezel. Hoge duurzaamheid en slijtvastheid, zelf na regematig wassen. De vezelstructuur verandert niet en is niet plakkerig. Gemakkelijk af te nemen en te stofzuigen. De stof is wasbaar in de wasmachine op maximaal 40°C.

De stoffen met een "S" hebben een nog hogere duurzaamheid en slijtvastheid door de dikkere rug en versterkte vezels. Deze bekleding is daarom nog beter bestand tegen mechanische beschadigingen.

Corduroy - brede rib

Dit is de hoogste kwaliteit corduroy stof met een rib breedte van 1,5cm. Dubbele vezeldichtheid in vergelijking met de smalle rib stoffen hierboven. Gemakkelijk af te nemen en te stofzuigen. De stof is wasbaar in de wasmachine op maximaal 40°C.

Dit is momenteel de meest duurzame en slijtvaste bekleding.

Tapijt

Geproduceerd in Nederland. Allerhoogste slijtvastheid en daarom de langste levensduur. De vezels zijn geimpregneerd, waardoor vuil niet in de vezel trekt. Vlekken kunnen gemakkelijk verwijderd worden. Alleen leverbaar op bepaalde krabpaal modellen.

Hout / lakkleuren

De houten delen van de krabpaal worden afgelakt met de aangeven lakkleur. In werkelijkheid kan de kleur iets afwijken van deze foto's. Dit als gevolg van de houtstructuur en/of jaarringen. De houtkleur "transparant gelakt" is een doorzichtige lak, waardoor de houtstructuur goed zichtbaar blijft. Het hout kan in loop der jaren donkerder worden als gevolg van de invloed van (zon)licht. Net als bij een houten vloer.

Klantfoto's

Rufi krabpalen & krabtonnen

klik hier voor meer klantfoto's

Rufi plafond- en wandkrabpalen

klik hier voor meer klantfoto's

Cat On kartonnen krabmeubelen

Overige klantfoto's

U bent wellicht ook geïnteresseerd in de volgende producten