Rufi sisal tunnel - 30 cm diameter - los onderdeel

Rufi - sisal tunnel bekleed - ø 30cm

Ø14cm plafondspanner

Plafondspanner - ø14cm - Rufi Drapaki

Plafondspanner - ø12cm - Rufi Drapaki

*Rufi Drapaki * losse plafondspanner met 12cm dikke sisal paal
  Robuust en stevig
  Modern & strak design
€ 89,00
Beschikbaarheid: Op voorraad
SKU
RD-plafondspanner-12cm
- losse plafondspanner met een 12cm dikke sisal krabpaal (ø12cm)
- extra dik draadeind van 12mm binnenin de plafondspanner voor extra stabiliteit en stevigheid.
- ideaal om zelf een plafond-krabpaal mee samen te stellen.
- de spanner werkt als een vijzel. Mbt een inbussleutel of schroevendraaier,
- draait u de spanner omhoog, waarna de krabpaal muurvast staat.
- de sisal sok valt mooi over het 12mm dikke draadeind, waardoor deze onzichtbaar is.
Bekijk het instructie filmpje hieronder!
klein: met 20cm sisal paal. Lengte van de totale plafondspanner is 40cm - na het uitdraaien 50cm
middel: met 30cm sisal paal. Lengte van de totale plafondspanner is 50cm - na het uitdraaien 60cm
groot: met 40cm sisal paal. Lengte van de totale plafondspanner is 60cm - na het uitdraaien 70cm

Geblokte stof

Deze stof is vergelijkbaar met de coduroy stof en heeft een vleug van 3mm. Door de versterkte onderlaag/rug is deze bekleding minder rekgevoelig en trekt minder snel draden. Gemakkelijk af te nemen en te stofzuigen. De stof is wasbaar in de wasmachine op maximaal 40°C.

Flock

Flock is een meubelstof die door slechts twee fabrieken ter wereld geproduceerd wordt vanwege het zeer complexe en gecompliceerde productieproces. Deze stof is zeer goed bestendig tegen vuil en kan zonder schoonmaakmiddelen gereinigd worden, bijv. met een natte doek. Haren zijn zeer gemakkelijk te verwijderen. Kan meerdere malen gewassen worden in de wasmachine. Deze "ademende" stof bevat geen chemische toevoegingen en is zeer goed geschikt voor mens en dier. Flock beige is niet meer leverbaar.

Corduroy - smalle rib

Zeer hoge slijtvastheid van de vezel. Hoge duurzaamheid en slijtvastheid, zelf na regelmatig wassen. De vezelstructuur verandert niet en is niet plakkerig. Gemakkelijk af te nemen en te stofzuigen. De stof is wasbaar in de wasmachine op maximaal 40°C.

De stoffen met een "S" hebben een nog hogere duurzaamheid en slijtvastheid door de dikkere rug en versterkte vezels. Deze bekleding is daarom nog beter bestand tegen mechanische beschadigingen.

Corduroy - brede rib

Dit is de hoogste kwaliteit corduroy stof met een rib breedte van 1,5cm. Dubbele vezeldichtheid in vergelijking met de smalle rib stoffen hierboven. Gemakkelijk af te nemen en te stofzuigen. De stof is wasbaar in de wasmachine op maximaal 40°C.

Dit is momenteel de meest duurzame en slijtvaste bekleding.

Tapijt

Geproduceerd in Nederland. Allerhoogste slijtvastheid en daarom de langste levensduur. De vezels zijn geimpregneerd, waardoor vuil niet in de vezel trekt. Vlekken kunnen gemakkelijk verwijderd worden. Alleen leverbaar op bepaalde krabpaal modellen.

Teddy stof *nieuw*

De stof "TEDDY is een zachte stof welke zeer prettige aanvoelt. De vezels/draden hebben een teflonlaagje, waardoor de stof beter bestand is tegen vuil. De stof is daardoor ook gemakkelijk te wassen en beter bestand tegen mechanische schade. Een echte aanrader!

Hout / lakkleuren

De houten delen van de krabpaal worden afgelakt met de aangeven lakkleur. In werkelijkheid kan de kleur iets afwijken van deze foto's. Dit als gevolg van de houtstructuur en/of jaarringen. De houtkleur "transparant gelakt" is een doorzichtige lak, waardoor de houtstructuur goed zichtbaar blijft. Het hout kan in loop der jaren donkerder worden als gevolg van de invloed van (zon)licht. Net als bij een houten vloer. Nieuwe kleuren "Zwart" & "Barnsteen Zwart"