Rufi Drapaki katten krabpaal voor aan de muur

Rufi Wandserie Versie 5 (Ø12 cm)

EX-S-1B

Plafond krabpaal EX-S-1B (Ø14 cm)-Rufi

Plafond krabpaal EX-S-1A (Ø14 cm)-Rufi

*Rufi Drapaki * Robuuste plafondkrabpaal voor meerdere katten. Ideaal voor zware katten rassen zoals Maine Coon en Noorse boskatten. Met nieuwe generatie plafondspanner met innovatief systeem, waardoor de klimpaal nog steviger en stabieler vastgezet kan worden tussen de vloer en het plafond. De enige plafond krabpaal in Nederland en België, die m.b.v. een configurator per centimeter passend te maken tussen vloer en plafond.
met stevige 14 cm dikke sisal palen
afneembare en wasbare kussens & hangmatjes
zeer lange levensduur & met 5 jaar garantie
modulair uit te breiden & onderdelen zijn los verkrijgbaar
Is uw plafond hoger? E-mail ons; dan maken we hem passend!
€ 532,00
Beschikbaarheid: Op voorraad
SKU
RD-EX-S-1-A
Icon label Omschrijving Soort Grootte Downloads
pdf EX-S-1A Montage handleiding pdf 34.1 KB Downloads

Details Rufi Drapaki plafond krabpaal model EX-S-1A:

- Hoogte 235 - 280 cm. Is uw plafond hoger of lager? Bel of e-mail ons, dan maken we hem passend.
- Losse onderdelen zijn na te bestellen. Het klimmeubel kan dus later eenvoudig uitgebreid worden.
- Gelakte houten grondplaat 50 x 50 x 4,5 cm (diverse lakkeuzes)
- 4 robuuste sisal krabpalen Ø 14 cm. De totale lengte hangt af van de gekozen hoogte
- 2 enkele hangmat over een houten frame. De overtrek is afneembaar en wasbaar
- 1 rond houten palet Ø 50 cm met kussen. Het kussen is afneembaar en wasbaar.
- De nieuwe generatie plafondspanner heeft een grotere schijf en een innovatief systeem, waardoor
  deze, de krabpaal nog steviger en stabieler vastzet tussen vloer en plafond
Icon label Omschrijving Soort Grootte Downloads
pdf EX-S-1A Montage handleiding pdf 34.1 KB Downloads

Geblokte stof

Deze stof is vergelijkbaar met de coduroy stof en heeft een vleug van 3mm. Door de versterkte onderlaag/rug is deze bekleding minder rekgevoelig en trekt minder snel draden. Gemakkelijk af te nemen en te stofzuigen. De stof is wasbaar in de wasmachine op maximaal 40°C.

Flock

Flock is een meubelstof die door slechts twee fabrieken ter wereld geproduceerd wordt vanwege het zeer complexe en gecompliceerde productieproces. Deze stof is zeer goed bestendig tegen vuil en kan zonder schoonmaakmiddelen gereinigd worden, bijv. met een natte doek. Haren zijn zeer gemakkelijk te verwijderen. Kan meerdere malen gewassen worden in de wasmachine. Deze "ademende" stof bevat geen chemische toevoegingen en is zeer goed geschikt voor mens en dier. Flock beige is niet meer leverbaar.

Corduroy - smalle rib

Zeer hoge slijtvastheid van de vezel. Hoge duurzaamheid en slijtvastheid, zelf na regelmatig wassen. De vezelstructuur verandert niet en is niet plakkerig. Gemakkelijk af te nemen en te stofzuigen. De stof is wasbaar in de wasmachine op maximaal 40°C.

De stoffen met een "S" hebben een nog hogere duurzaamheid en slijtvastheid door de dikkere rug en versterkte vezels. Deze bekleding is daarom nog beter bestand tegen mechanische beschadigingen.

Corduroy - brede rib

Dit is de hoogste kwaliteit corduroy stof met een rib breedte van 1,5cm. Dubbele vezeldichtheid in vergelijking met de smalle rib stoffen hierboven. Gemakkelijk af te nemen en te stofzuigen. De stof is wasbaar in de wasmachine op maximaal 40°C.

Dit is momenteel de meest duurzame en slijtvaste bekleding.

Tapijt

Geproduceerd in Nederland. Allerhoogste slijtvastheid en daarom de langste levensduur. De vezels zijn geimpregneerd, waardoor vuil niet in de vezel trekt. Vlekken kunnen gemakkelijk verwijderd worden. Alleen leverbaar op bepaalde krabpaal modellen.

Teddy stof *nieuw*

De stof "TEDDY is een zachte stof welke zeer prettige aanvoelt. De vezels/draden hebben een teflonlaagje, waardoor de stof beter bestand is tegen vuil. De stof is daardoor ook gemakkelijk te wassen en beter bestand tegen mechanische schade. Een echte aanrader!

Hout / lakkleuren

De houten delen van de krabpaal worden afgelakt met de aangeven lakkleur. In werkelijkheid kan de kleur iets afwijken van deze foto's. Dit als gevolg van de houtstructuur en/of jaarringen. De houtkleur "transparant gelakt" is een doorzichtige lak, waardoor de houtstructuur goed zichtbaar blijft. Het hout kan in loop der jaren donkerder worden als gevolg van de invloed van (zon)licht. Net als bij een houten vloer. Nieuwe kleuren "Zwart" & "Barnsteen Zwart"

Andere producten die mogelijk iets voor u zijn!