EX-MAX-8

EX-MAX-8 (Ø18 cm)-Maine Coon krabpaal - Rufi

EX-MAX-10

EX-MAX-10 (Ø18 cm)-Maine Coon krabpaal - Rufi

EX-MAX-9 (Ø18 cm)-Maine Coon krabpaal - Rufi

*Rufi Drapaki * Robuuste Maine Coon bestendige krabpaal, type MAX. Speciaal gemaakt voor grote en zware katten rassen zoals Noorse boskatten, Brits korthaar. Ragdoll en Bengalen. Met dikke stabiele bodemplaat en Ø 18 cm dikke sisal krabpalen, welke in de toekomst eenvoudig na te bestellen zijn. De hangmatten, plateaus, huisjes en rosetten zijn ook vergroot om aan het verwachtingspatroon van de "zware" jongens en meiden te voldoen.

€ 603,00
Beschikbaarheid: Op voorraad
SKU
RD-EX-MAX-9

Details Maine Coon krabpaal EX-MAX-9

  • Bodemplaat van 4,5 cm dik gelakt multiplex: 70 x 70cm
  • 3 sisal palen van 18cm dik, omwikkeld met top kwaliteit 12mm dik sisal
  • Lengte palen: 1 x 80cm, 2 x 40cm
  • 1 x hangmat (rond frame met gat en daarin/op een dik kussen met opstaande rand
  • 1 x palet, Ø 60cm met donut-band kussen - met opstaande rand. Bevestigd met klittenband
  • 1 x ronde schijf (boven) Ø 60cm met donut-band kussen - met opstaande rand. Bevestigd met klittenband
  • Hoogte: 185cm.

De krabpalen van Rufi Drapaki kenmerken zich door hun stevigheid en lange levensduur. De houten delen zijn van gelakt multiplex. De grondplaat is 4,5cm dik en de houten frames van de ligplaatsen zijn 2cm dik. Het 12mm dikke sisal is van hoge Europese kwaliteit en zit stevig verlijmd op de kartonnen kokers, waardoor deze 18cm dikke sisal palen erg lang mee gaan. De verbindingen zijn maat M10 (10mm), wat garant staat voor de stevigheid. Mocht de paal uiteindelijk toch versleten zijn, dan kunt u losse sisal krabpalen nabestellen en eenvoudig zelf monteren. 

Omdat u kunt kiezen uit verschillende lakkleuren voor het hout en stofkleuren voor de bekleding, zijn deze krabpalen mooi te integreren in uw interieur. Neem eens een kijkje in onze foto galerij waar inmiddels honderden foto's staan van tevreden klanten (en katten natuurlijk). Rufi Drapaki staat niet stil - er komen regelmatig nieuwe modellen en/of kleuren bij.

Wilt u deze Maine Coon krabpaal hoger of lager of met andere ligplaatsen? Dat is mogelijk. Bel of email ons voor de mogelijkheden om uw eigen Maine Coon krabpaal samen te stellen of te laten ontwerpen.

Geblokte stof

Deze stof is vergelijkbaar met de coduroy stof en heeft een vleug van 3mm. Door de versterkte onderlaag/rug is deze bekleding minder rekgevoelig en trekt minder snel draden. Gemakkelijk af te nemen en te stofzuigen. De stof is wasbaar in de wasmachine op maximaal 40°C.

Flock

Flock is een meubelstof die door slechts twee fabrieken ter wereld geproduceerd wordt vanwege het zeer complexe en gecompliceerde productieproces. Deze stof is zeer goed bestendig tegen vuil en kan zonder schoonmaakmiddelen gereinigd worden, bijv. met een natte doek. Haren zijn zeer gemakkelijk te verwijderen. Kan meerdere malen gewassen worden in de wasmachine. Deze "ademende" stof bevat geen chemische toevoegingen en is zeer goed geschikt voor mens en dier. Flock beige is niet meer leverbaar.

Corduroy - smalle rib

Zeer hoge slijtvastheid van de vezel. Hoge duurzaamheid en slijtvastheid, zelf na regelmatig wassen. De vezelstructuur verandert niet en is niet plakkerig. Gemakkelijk af te nemen en te stofzuigen. De stof is wasbaar in de wasmachine op maximaal 40°C.

De stoffen met een "S" hebben een nog hogere duurzaamheid en slijtvastheid door de dikkere rug en versterkte vezels. Deze bekleding is daarom nog beter bestand tegen mechanische beschadigingen.

Corduroy - brede rib

Dit is de hoogste kwaliteit corduroy stof met een rib breedte van 1,5cm. Dubbele vezeldichtheid in vergelijking met de smalle rib stoffen hierboven. Gemakkelijk af te nemen en te stofzuigen. De stof is wasbaar in de wasmachine op maximaal 40°C.

Dit is momenteel de meest duurzame en slijtvaste bekleding.

Tapijt

Geproduceerd in Nederland. Allerhoogste slijtvastheid en daarom de langste levensduur. De vezels zijn geimpregneerd, waardoor vuil niet in de vezel trekt. Vlekken kunnen gemakkelijk verwijderd worden. Alleen leverbaar op bepaalde krabpaal modellen.

Teddy stof *nieuw*

De stof "TEDDY is een zachte stof welke zeer prettige aanvoelt. De vezels/draden hebben een teflonlaagje, waardoor de stof beter bestand is tegen vuil. De stof is daardoor ook gemakkelijk te wassen en beter bestand tegen mechanische schade. Een echte aanrader!

Hout / lakkleuren

De houten delen van de krabpaal worden afgelakt met de aangeven lakkleur. In werkelijkheid kan de kleur iets afwijken van deze foto's. Dit als gevolg van de houtstructuur en/of jaarringen. De houtkleur "transparant gelakt" is een doorzichtige lak, waardoor de houtstructuur goed zichtbaar blijft. Het hout kan in loop der jaren donkerder worden als gevolg van de invloed van (zon)licht. Net als bij een houten vloer.

Andere producten die mogelijk iets voor u zijn!