Bekijk hieronder meer produktinfo zoals kenmerken, klantfoto's en eventueel materialen (indien van toepassing)

EX-MAX-8 (Ø18 cm)-Maine Coon krabpaal - Rufi

*Rufi Drapaki * Robuuste Maine Coon bestendige krabpaal, type MAX. Speciaal gemaakt voor grote en zware katten rassen zoals Noorse boskatten, Brits korthaar. Ragdoll en Bengalen. Met dikke stabiele bodemplaat en Ø 18 cm dikke sisal krabpalen, welke in de toekomst eenvoudig na te bestellen zijn. De hangmatten, plateaus, huisjes en rosetten zijn ook vergroot om aan het verwachtingspatroon van de "zware" jongens en meiden te voldoen.

€ 815,00

* Verplichte velden

Rufi Drapaki
Daarom Qualitycat:

Laagste prijs garantie! Heeft u elders een lagere prijs gevonden (incl. verzendkosten)? E-mail ons de offerte en we matchen deze !

Sinds 1975 leverancier
van hoge kwaliteit krabpalen

Wij maken krabpalen op maat!

GRATIS verzenden In NL en BE v.a €75,-. Anders slechts €6,95 per bestelling.

 

Details
Details
- Hoogte 212 cm / leverbaar in vele kleuren
- Losse onderdelen zijn na te bestellen. Het klimmeubel kan dus later eenvoudig uitgebreid worden.
- Bodemplaat 80 x 80 cm, 4,5 cm dik van gelakt hout
- 6 dikke Ø18 cm sisal krabpalen van 18, 2 x 30, 70, 100 en 120cm
- 1 ronde krabton / huisje Ø 50 cm en 40 cm hoog, met sisal mat omwikkeld.
   Binnenkant van de krabton is met was geimpregneerd. Met houten deksel
   2 kussens in/op de krabton, zijn uitneembaar en wasbaar. 
- 2 enkele hangmatten over een houten frame, afneembaar en wasbaar
- 2 rosetten Ø 50 cm met sisal rand en kussens. Op houten plaats bevestigt mbv klittenband. De kussens zijn uitneembaar en wasbaar.
Extra informatie
Extra informatie
merk Rufi Drapaki
Hout en stofkleuren

Geblokte stof

Deze stof is vergelijkbaar met de coduroy stof en heeft een vleug van 3mm. Door de versterkte onderlaag/rug is deze bekleding minder rekgevoelig en trekt minder snel draden. Gemakkelijk af te nemen en te stofzuigen. De stof is wasbaar in de wasmachine op maximaal 40°C.

Flock *nieuw*

Flock is een meubelstof die door slechts twee fabrieken ter wereld geproduceerd wordt vanwege het zeer complexe en gecompliceerde productieproces. Deze stof is zeer goed bestendig tegen vuil en kan zonder schoonmaakmiddelen gereinigd worden, bijv. met een natte doek. Haren zijn zeer gemakkelijk te verwijderen. Kan meerdere malen gewassen worden in de wasmachine. Deze "ademende" stof bevat geen chemische toevoegingen en is zeer goed geschikt voor mens en dier.

Corduroy - smalle rib

Zeer hoge slijtvastheid van de vezel. Hoge duurzaamheid en slijtvastheid, zelf na regematig wassen. De vezelstructuur verandert niet en is niet plakkerig. Gemakkelijk af te nemen en te stofzuigen. De stof is wasbaar in de wasmachine op maximaal 40°C.

De stoffen met een "S" hebben een nog hogere duurzaamheid en slijtvastheid door de dikkere rug en versterkte vezels. Deze bekleding is daarom nog beter bestand tegen mechanische beschadigingen.

Corduroy - brede rib

Dit is de hoogste kwaliteit corduroy stof met een rib breedte van 1,5cm. Dubbele vezeldichtheid in vergelijking met de smalle rib stoffen hierboven. Gemakkelijk af te nemen en te stofzuigen. De stof is wasbaar in de wasmachine op maximaal 40°C.

Dit is momenteel de meest duurzame en slijtvaste bekleding.

Tapijt

Geproduceerd in Nederland. Allerhoogste slijtvastheid en daarom de langste levensduur. De vezels zijn geimpregneerd, waardoor vuil niet in de vezel trekt. Vlekken kunnen gemakkelijk verwijderd worden. Alleen leverbaar op bepaalde krabpaal modellen.

Hout / lakkleuren

De houten delen van de krabpaal worden afgelakt met de aangeven lakkleur. In werkelijkheid kan de kleur iets afwijken van deze foto's. Dit als gevolg van de houtstructuur en/of jaarringen. De houtkleur "transparant gelakt" is een doorzichtige lak, waardoor de houtstructuur goed zichtbaar blijft. Het hout kan in loop der jaren donkerder worden als gevolg van de invloed van (zon)licht. Net als bij een houten vloer.

Klantfoto's

Rufi krabpalen & krabtonnen

klik hier voor meer klantfoto's

Rufi plafond- en wandkrabpalen

klik hier voor meer klantfoto's

Cat On kartonnen krabmeubelen

Overige klantfoto's

U bent wellicht ook geïnteresseerd in de volgende producten