W-4

Buiten krabpaal W-4 (Ø14 cm)

W-6

Buiten krabpaal W-6 (Ø14 cm)

Buiten krabpaal W-5 (Ø14 cm)

*Rufi Drapaki * weerbestendige buiten krabpaal | syntetisch sisal | 5 jaar garantie op verbindingen | met 14cm dikke palen

€ 1.090,00
Beschikbaarheid: Op voorraad
SKU
RD-W-5
Icon label Omschrijving Soort Grootte Downloads
pdf W-5 Montage handleiding pdf 40.5 KB Downloads

Krabpaal outdoor : model W-5 (ideaal voor kattenren, tuin of balkon

Wat is er nu leuker om uw kat(ten) ook een (outdoor) krabpaal in de tuin of op het balkon te gunnen? Een binnenkrabpaal is niet geschikt voor buiten, omdat het natuurlijke sisal niet weerbestendig is. Natuurlijk sisal neemt water en vuil op en gaat op termijn rotten. Daarom heeft Rufi Drapaki de zogenaamde "outdoor" serie ontwikkeld. Eerst met groene/kunstgras bekleding, maar nu is er deze nieuwe serie - met telfonstof kussens in de kleuren beige en bruin.

 • Hoogte: 216 cm
 • Bodemplaat 70x 70 cm met jachtlak afgelakt
 • 4 ligplaatsen van 50 x 70, 40 x 70, 30 x 70 en 50 x 50cm
 • 7 dikke Ø14 cm sisal krabpalen (synthetisch en dus waterbestendig): 4 x 50 en 3 x 100cm
 • Losse onderdelen zijn na te bestellen. Het klimmeubel kan dus later eenvoudig uitgebreid worden
 • Kleur van het sisal touw: wit

Deze krabpaal "outdoor" is volledig water- en weerbestendig, zie volgende kenmerken:

 • de ligplaatsen zijn van watervast multiplex gemaakt en afgelakt met een weerbestendige jachtlak. Dit geeft deze  krabpaal "outdoor" ook een luxe uitstraling.
 • de kussens zijn gemaakt van teflonstof, welke waterafstotend is. De overtrekken zijn afneembaar en wasbaar (handwas of machine op 40 graden). Veelvuldig wassen beschadigd op lange duur wel de teflonlaag.
 • de palen zijn onder druk geïmpregneerd en omwikkeld met synthetisch sisal touw. Dit touw ziet er nagenoeg hetzelfde uit als normaal-natuurlijk sisal. Het is echter weerbestendig en dus ideaal voor in de tuin of op het balkon.
 • door Rufi ontwikkeld montage systeem : staat garant voor een lange levensduur
 • 5 jaar garantie op de verbindingen

LET OP: op zonnige dagen kunt u de outdoor krabpaal afspoelen met water en een licht schoonmaakmiddel. Ook kan de krabpaal schoongemaakt worden onder (hoge) druk, maar NIET met de vuilfrees !

Zoek dus niet verder naar een krabpaal outdoor en bestel nu online!

Icon label Omschrijving Soort Grootte Downloads
pdf W-5 Montage handleiding pdf 40.5 KB Downloads

Geblokte stof

Deze stof is vergelijkbaar met de coduroy stof en heeft een vleug van 3mm. Door de versterkte onderlaag/rug is deze bekleding minder rekgevoelig en trekt minder snel draden. Gemakkelijk af te nemen en te stofzuigen. De stof is wasbaar in de wasmachine op maximaal 40°C.

Flock

Flock is een meubelstof die door slechts twee fabrieken ter wereld geproduceerd wordt vanwege het zeer complexe en gecompliceerde productieproces. Deze stof is zeer goed bestendig tegen vuil en kan zonder schoonmaakmiddelen gereinigd worden, bijv. met een natte doek. Haren zijn zeer gemakkelijk te verwijderen. Kan meerdere malen gewassen worden in de wasmachine. Deze "ademende" stof bevat geen chemische toevoegingen en is zeer goed geschikt voor mens en dier. Flock beige is niet meer leverbaar.

Corduroy - smalle rib

Zeer hoge slijtvastheid van de vezel. Hoge duurzaamheid en slijtvastheid, zelf na regelmatig wassen. De vezelstructuur verandert niet en is niet plakkerig. Gemakkelijk af te nemen en te stofzuigen. De stof is wasbaar in de wasmachine op maximaal 40°C.

De stoffen met een "S" hebben een nog hogere duurzaamheid en slijtvastheid door de dikkere rug en versterkte vezels. Deze bekleding is daarom nog beter bestand tegen mechanische beschadigingen.

Corduroy - brede rib

Dit is de hoogste kwaliteit corduroy stof met een rib breedte van 1,5cm. Dubbele vezeldichtheid in vergelijking met de smalle rib stoffen hierboven. Gemakkelijk af te nemen en te stofzuigen. De stof is wasbaar in de wasmachine op maximaal 40°C.

Dit is momenteel de meest duurzame en slijtvaste bekleding.

Tapijt

Geproduceerd in Nederland. Allerhoogste slijtvastheid en daarom de langste levensduur. De vezels zijn geimpregneerd, waardoor vuil niet in de vezel trekt. Vlekken kunnen gemakkelijk verwijderd worden. Alleen leverbaar op bepaalde krabpaal modellen.

Teddy stof *nieuw*

De stof "TEDDY is een zachte stof welke zeer prettige aanvoelt. De vezels/draden hebben een teflonlaagje, waardoor de stof beter bestand is tegen vuil. De stof is daardoor ook gemakkelijk te wassen en beter bestand tegen mechanische schade. Een echte aanrader!

Hout / lakkleuren

De houten delen van de krabpaal worden afgelakt met de aangeven lakkleur. In werkelijkheid kan de kleur iets afwijken van deze foto's. Dit als gevolg van de houtstructuur en/of jaarringen. De houtkleur "transparant gelakt" is een doorzichtige lak, waardoor de houtstructuur goed zichtbaar blijft. Het hout kan in loop der jaren donkerder worden als gevolg van de invloed van (zon)licht. Net als bij een houten vloer. Nieuwe kleuren "Zwart" & "Barnsteen Zwart"

Andere producten die mogelijk iets voor u zijn!