Bekijk hieronder meer produktinfo zoals kenmerken, klantfoto's en eventueel materialen (indien van toepassing)

Rufi - Krabpaal EX-8D

met stevige 14 cm dikke sisal palen
afneembare en wasbare kussens & hangmatjes
zeer lange levensduur & met 5 jaar garantie
ideaal voor grote en zware katten rassen, bijv. Maine Coon
modulair uit te breiden & onderdelen zijn los verkrijgbaar
€ 898,00

* Verplichte velden

Rufi Drapaki
Daarom Qualitycat:

Laagste prijs garantie! Heeft u elders een lagere prijs gevonden (incl. verzendkosten)? E-mail ons de offerte en we matchen deze !

Sinds 1975 leverancier
van hoge kwaliteit krabpalen

Wij maken krabpalen op maat!

GRATIS verzenden In NL en BE v.a €75,-. Anders slechts €6,95 per bestelling.

 

Details
Details
  • Hoogte 225 cm
  • Breedte 175 cm
  • Bodemplaat 70 x 90 x 4,5 cm van gelakt multiplex
  • 13 sisal palen van 14cm dik: 3 x 18, 30, 3 x 40, 4 x 49, 80 en 100cm
  • 2 ligplaatsen: 37 x 70 cm en 65 x 80 cm. Multiplex met afneebaar kussen, bevestigd met klittenband. Het kussen is wasbaar op 40 graden.
  • 2 dubbele hangmatten, groot met afneembare en wasbare overtrekken/hangmatten
  • Ton-huisje, dia 45cm, H=35cm. Omwikkeld met 5mm dikke sisal mat. De binnenkant is met was geïmpregneerd. Kussen in/op de ton zijn wasbaar op 40 graden.
  • 1 x enkele hangmat om houten frame. De overtrek is afneembaar en wasbaar
  • 2 x rozet, dia 45 cm. Op houten plaat met sisal rand. Met uitneembaar kussen, welke wasbaar is

Krabpalen van Rufi Drapaki kenmerken zich door een strak en modern ontwerp. De 14cm dikke krabpalen zijn van hoogwaardig sisal touw (12mm) gemaakt, waardoor wij een lange levensduur garanderen. De kussens, hangmatten en overtrekken zijn gemakkelijk afneembaar en wasbaar in de wasmachine op 40 graden. U hoeft de krabpaal dus niet uit elkaar te halen. Alle onderdelen zijn los verkrijgbaar, zodat u de krabpaal eventueel kunt uitbreiden in de toekomst.

Wij kunnen ook een krabpaal voor uw ontwerpen of een bestaand model aanpassen aan u wensen. Email of bel ons voor advies.

Extra informatie
Extra informatie
merk Rufi Drapaki
Hout en stofkleuren

Geblokte stof

Deze stof is vergelijkbaar met de coduroy stof en heeft een vleug van 3mm. Door de versterkte onderlaag/rug is deze bekleding minder rekgevoelig en trekt minder snel draden. Gemakkelijk af te nemen en te stofzuigen. De stof is wasbaar in de wasmachine op maximaal 40°C.

Flock *nieuw*

Flock is een meubelstof die door slechts twee fabrieken ter wereld geproduceerd wordt vanwege het zeer complexe en gecompliceerde productieproces. Deze stof is zeer goed bestendig tegen vuil en kan zonder schoonmaakmiddelen gereinigd worden, bijv. met een natte doek. Haren zijn zeer gemakkelijk te verwijderen. Kan meerdere malen gewassen worden in de wasmachine. Deze "ademende" stof bevat geen chemische toevoegingen en is zeer goed geschikt voor mens en dier.

Corduroy - smalle rib

Zeer hoge slijtvastheid van de vezel. Hoge duurzaamheid en slijtvastheid, zelf na regematig wassen. De vezelstructuur verandert niet en is niet plakkerig. Gemakkelijk af te nemen en te stofzuigen. De stof is wasbaar in de wasmachine op maximaal 40°C.

De stoffen met een "S" hebben een nog hogere duurzaamheid en slijtvastheid door de dikkere rug en versterkte vezels. Deze bekleding is daarom nog beter bestand tegen mechanische beschadigingen.

Corduroy - brede rib

Dit is de hoogste kwaliteit corduroy stof met een rib breedte van 1,5cm. Dubbele vezeldichtheid in vergelijking met de smalle rib stoffen hierboven. Gemakkelijk af te nemen en te stofzuigen. De stof is wasbaar in de wasmachine op maximaal 40°C.

Dit is momenteel de meest duurzame en slijtvaste bekleding.

Tapijt

Geproduceerd in Nederland. Allerhoogste slijtvastheid en daarom de langste levensduur. De vezels zijn geimpregneerd, waardoor vuil niet in de vezel trekt. Vlekken kunnen gemakkelijk verwijderd worden. Alleen leverbaar op bepaalde krabpaal modellen.

Hout / lakkleuren

De houten delen van de krabpaal worden afgelakt met de aangeven lakkleur. In werkelijkheid kan de kleur iets afwijken van deze foto's. Dit als gevolg van de houtstructuur en/of jaarringen. De houtkleur "transparant gelakt" is een doorzichtige lak, waardoor de houtstructuur goed zichtbaar blijft. Het hout kan in loop der jaren donkerder worden als gevolg van de invloed van (zon)licht. Net als bij een houten vloer.

Klantfoto's

Rufi krabpalen & krabtonnen

klik hier voor meer klantfoto's

Rufi plafond- en wandkrabpalen

klik hier voor meer klantfoto's

Cat On kartonnen krabmeubelen

Overige klantfoto's

U bent wellicht ook geïnteresseerd in de volgende producten