Bekijk hieronder meer produktinfo zoals kenmerken, klantfoto's en eventueel materialen (indien van toepassing)

Rotan transportmand OVAAL

met comfortabel dik kussen in diverse kleuren
kussen is wasbaar in de machine op 40 graden
Middel: 40 x 50 cm, hoogte 37 cm, diameter opening 25 cm
Groot: 48 x 60 cm, hoogte 44 cm, diameter opening 25 cm
€ 35,00

* Verplichte velden

Rufi Drapaki
Daarom Qualitycat:

Laagste prijs garantie! Heeft u elders een lagere prijs gevonden (incl. verzendkosten)? E-mail ons de offerte en we matchen deze !

Sinds 1975 leverancier
van hoge kwaliteit krabpalen

Wij maken krabpalen op maat!

GRATIS verzenden In NL en BE v.a €75,-. Anders slechts €6,95 per bestelling.

 

Details
Details

Rotan transportmand voor katten OVAAL - Rufi Drapaki

Aan de bovenkant bevindt zich een praktische handgreep, die makkelijk in de hand ligt. Zo kunt u eenvoudig met uw kat(ten) naar de dierenarts of op reis. De traliedeur sluit de ronde (25cm) ingang af en is eenvoudig met een houten schuifje af te sluiten. Zo is de deur stevig afgesloten, zodat uw kat veilig zit. De deur is ook eenvoudig en snel te openen.
De Rufi transportmand is een klassieke rieten-rotan mand, die als terugtrekplek voor rustuurtjes en als veilige transportbox kan worden gebruikt. Het natuurlijke materiaal werkt absorberend en zorgt voor een warm hol, waar uw kat zich op zijn gemak voelt. Eenvoudig de traliedeur openen en in de woonkamer plaatsen en dan is het een heerlijk rustplekje
✓ met comfortabel dik kussen in diverse kleuren
✓ kussen is uitneem en wasbaar in de machine op 40 graden
2 formaten, tw:
Middel: 40 x 50 cm, hoogte 37 cm, diameter opening 25 cm
Groot: 48 x 60 cm, hoogte 44 cm, diameter opening 25 cm

Zoekt u slaapmand, die tevens dienst kan doen als rotan transportmand voor katten? Bestel deze dan in onze webshop!

Extra informatie
Extra informatie
merk Rufi Drapaki
Hout en stofkleuren

Geblokte stof

Deze stof is vergelijkbaar met de coduroy stof en heeft een vleug van 3mm. Door de versterkte onderlaag/rug is deze bekleding minder rekgevoelig en trekt minder snel draden. Gemakkelijk af te nemen en te stofzuigen. De stof is wasbaar in de wasmachine op maximaal 40°C.

Corduroy - smalle rib

Zeer hoge slijtvastheid van de vezel. Hoge duurzaamheid en slijtvastheid, zelf na regematig wassen. De vezelstructuur verandert niet en is niet plakkerig. Gemakkelijk af te nemen en te stofzuigen. De stof is wasbaar in de wasmachine op maximaal 40°C.

De stoffen met een "S" hebben een nog hogere duurzaamheid en slijtvastheid door de dikkere rug en versterkte vezels. Deze bekleding is daarom nog beter bestand tegen mechanische beschadigingen.

Corduroy - brede rib

Dit is de hoogste kwaliteit corduroy stof met een rib breedte van 1,5cm. Dubbele vezeldichtheid in vergelijking met de smalle rib stoffen hierboven. Gemakkelijk af te nemen en te stofzuigen. De stof is wasbaar in de wasmachine op maximaal 40°C.

Dit is momenteel de meest duurzame en slijtvaste bekleding.

Tapijt

Geproduceerd in Nederland. Allerhoogste slijtvastheid en daarom de langste levensduur. De vezels zijn geimpregneerd, waardoor vuil niet in de vezel trekt. Vlekken kunnen gemakkelijk verwijderd worden. Alleen leverbaar op bepaalde krabpaal modellen.

Hout / lakkleuren

De houten delen van de krabpaal worden afgelakt met de aangeven lakkleur. In werkelijkheid kan de kleur iets afwijken van deze foto's. Dit als gevolg van de houtstructuur en/of jaarringen. De houtkleur "transparant gelakt" is een doorzichtige lak, waardoor de houtstructuur goed zichtbaar blijft. Het hout kan in loop der jaren donkerder worden als gevolg van de invloed van (zon)licht. Net als bij een houten vloer.

Klantfoto's

Rufi krabpalen & krabtonnen

klik hier voor meer klantfoto's

Rufi plafond- en wandkrabpalen

klik hier voor meer klantfoto's

Cat On kartonnen krabmeubelen

Overige klantfoto's

U bent wellicht ook geïnteresseerd in de volgende producten