Model H-4

H-4 Rufi Drapaki krabpaal

Model H-6

H-6 Rufi Drapaki krabpaal

H-5 Rufi Drapaki krabpaal

*Raskatten fokkers & cattery krabpaal van Rufi Drapaki *

  NIEUW !
  Met Ø14 cm sisal palen
  Stevig, robuust en duurzaam

€ 812,00
Beschikbaarheid: Op voorraad
SKU
RD-fokkers-H5
Icon label Omschrijving Soort Grootte Downloads
pdf H-5 Montage handleiding pdf 50.9 KB Downloads
Rufi Drapaki fokkerskrabpaal-klimmeubel model H-5

- Hoogte: 210 cm
- Losse onderdelen zijn na te bestellen
- Het klimmeubel kan dus later eenvoudig uitgebreid worden.
- 1 bodemplaat van MDF, 60 x 100 x 4 cm, bekleed met stof naar keuze
- 1 x dubbele hangmat met houten frame.
de overtrek en hangmat zijn afneembaar en tevens wasbaar op 40 graden.
- 1 rozet, diameter 45cm, volledig bekleed
- 2 x plateau (midden & boven), 50 x 60 en 50 x 90 cm
- 1 opstapje van 40 x 50cm
- 1 ton-huisje, Ø40 cm en 30 cm hoog, van binnen en buiten bekleed
- 11 dikke Ø14 cm sisal krabpalen: 2 x 30, 4 x 40, 3 x 45 en 2 x 80 cm
Icon label Omschrijving Soort Grootte Downloads
pdf H-5 Montage handleiding pdf 50.9 KB Downloads

Geblokte stof

Deze stof is vergelijkbaar met de coduroy stof en heeft een vleug van 3mm. Door de versterkte onderlaag/rug is deze bekleding minder rekgevoelig en trekt minder snel draden. Gemakkelijk af te nemen en te stofzuigen. De stof is wasbaar in de wasmachine op maximaal 40°C.

Flock

Flock is een meubelstof die door slechts twee fabrieken ter wereld geproduceerd wordt vanwege het zeer complexe en gecompliceerde productieproces. Deze stof is zeer goed bestendig tegen vuil en kan zonder schoonmaakmiddelen gereinigd worden, bijv. met een natte doek. Haren zijn zeer gemakkelijk te verwijderen. Kan meerdere malen gewassen worden in de wasmachine. Deze "ademende" stof bevat geen chemische toevoegingen en is zeer goed geschikt voor mens en dier. Flock beige is niet meer leverbaar.

Corduroy - smalle rib

Zeer hoge slijtvastheid van de vezel. Hoge duurzaamheid en slijtvastheid, zelf na regelmatig wassen. De vezelstructuur verandert niet en is niet plakkerig. Gemakkelijk af te nemen en te stofzuigen. De stof is wasbaar in de wasmachine op maximaal 40°C.

De stoffen met een "S" hebben een nog hogere duurzaamheid en slijtvastheid door de dikkere rug en versterkte vezels. Deze bekleding is daarom nog beter bestand tegen mechanische beschadigingen.

Corduroy - brede rib

Dit is de hoogste kwaliteit corduroy stof met een rib breedte van 1,5cm. Dubbele vezeldichtheid in vergelijking met de smalle rib stoffen hierboven. Gemakkelijk af te nemen en te stofzuigen. De stof is wasbaar in de wasmachine op maximaal 40°C.

Dit is momenteel de meest duurzame en slijtvaste bekleding.

Tapijt

Geproduceerd in Nederland. Allerhoogste slijtvastheid en daarom de langste levensduur. De vezels zijn geimpregneerd, waardoor vuil niet in de vezel trekt. Vlekken kunnen gemakkelijk verwijderd worden. Alleen leverbaar op bepaalde krabpaal modellen.

Teddy stof *nieuw*

De stof "TEDDY is een zachte stof welke zeer prettige aanvoelt. De vezels/draden hebben een teflonlaagje, waardoor de stof beter bestand is tegen vuil. De stof is daardoor ook gemakkelijk te wassen en beter bestand tegen mechanische schade. Een echte aanrader!

Hout / lakkleuren

De houten delen van de krabpaal worden afgelakt met de aangeven lakkleur. In werkelijkheid kan de kleur iets afwijken van deze foto's. Dit als gevolg van de houtstructuur en/of jaarringen. De houtkleur "transparant gelakt" is een doorzichtige lak, waardoor de houtstructuur goed zichtbaar blijft. Het hout kan in loop der jaren donkerder worden als gevolg van de invloed van (zon)licht. Net als bij een houten vloer. Nieuwe kleuren "Zwart" & "Barnsteen Zwart"

Andere producten die mogelijk iets voor u zijn!