De katjes (en ik natuurlijk ook!!) zijn echt heel blij met de krabpaal en hij is echt mooi stevig! Zelfs met Pistache, de kater van ruim 8kg blijft de paal goed staan.
Hij ligt graag in het bovenste mandje, waar hij als een echte koning zijn "koninkrijk(je)" kan overzien ;)
Op dit moment heb ik een nestje Britjes van 6 weken en ook die beginnen sinds afgelopen week de krabpaal te beklimmen, zo leuk!
Met beter licht zal ik binnenkort nog eens wat foto's maken!

Groeten, Leontien - Brits Korthaar Cattery Poco Loc's - www.pocolocos.nl (3 augustus 2017)


Een goede online-winkel met een uitstekende service en wordt er goed meegedacht. De krabpalen zijn van een zeer goede kwaliteit gemaakt en zijn niet de vergelijken met goedkopere krabpalen.Vorige week mijn nieuwe krabpaal gekregen. De Rufi Drapaki Exclusive model EX-8. Wat een geweldig mooie en sterke paal. Mijn noortjes vinden hem geweldig. Ook de service en levering bij jullie is erg goed. Heel veel dank hiervoor. (Ed Aldus-Weerman TV Rijnmond -14 april 2017)


Gistermiddag de Rufi krabpaal EX-2B ontvangen en wat is die prachtig! Echt helemaal naar het zin En als de kwaliteit net is als hoe het verpakt aankwam, dan hoeven wij de komende 10 jaar geen nieuwe paal. Het was nl. super ingepakt! Nogmaals bedankt voor de goede service en als we leuke foto's hebben, sturen wij ze naar jullie door. Gisteren was het nog wat snuffelen en doen, het rook natuurlijk allemaal zo nieuw, maar vanochtend is Max, de hele grijze, lekker gaan liggen op het hangmatje, zoet!!! Hartelijke groet, Carla (7 feb 2017)


hierbij stuur ik je een foto van de Rufi fokkers krabpaal H-2-0, met mijn katten erop

Ze zijn er gek op . Bedankt voor de mooie krabpaal.
Cisca (18-jan-2017)


Hierbij twee foto's van onze katten op de Cat On krabmeubelen, model LE MAITRE. Het zijn 2 hele bange katten uit het asiel die alles wat nieuw is eng vinden en heb er eerst wat kattenkruid op gespoten, toen waren ze wel geïnteresseerd. De zwart-witte kat heeft er al op liggen kroelen met zichzelf maar op het moment dat ik het wilde vastleggen stopte ze ermee.

De zwarte zit er het meeste op en leeft zich erop uit met krabben als ze ook in de stress schiet, dus het werkt dan heel ontspannend en ze slaapt er veel op. (Ingrid, 13-jan-2017)


Ons One Fast Cat katten loopwiel, besteld bij jullie, staat nu 2 weken. Hier zijn alvast enkele filmpjes van de katten hun verkenning ervan. We zullen met de tijd er nog wat proberen vast te leggen waarop ze wat langer gefocust blijven ;-)Nog eens bedankt voor de snelle levering en duidelijke communicatie. Super!  We kunnen niet wachten op onze Rufi wandkrabpaal Versie 3, die in productie is.  (Nathalie, 12-jan-2017)


Ik verheugde me op de komst van 2 Abessijnen kittens in mijn huis en wilde een plafond krabpaal. John heeft uitgebreid de tijd genomen om met me door te spreken welke paal geschikt zou kunnen zijn en ik heb de Rufi-EX-S-1B uitgekozen en besteld. De kittens kwamen begin januari in huis, nog voor de krabpaal en na een paar dagen bleek ik enorm allergisch te zijn.

Het was een moeilijke beslissing, maar de katjes zijn terug naar moeder.
Ik belde met John om te overleggen wat en hoe met de krabpaal. Hij leefde enorm mee en gaf aan dat ik de bestelling KOSTELOOS kon annuleren. Ik draag hem op voor de warme douche! een dag later had ik mijn geld al teruggestort gekregen. Fantastische service!

Helaas zal ik geen kattenspulletjes meer kopen, maar ik raad iedereen aan het vooral bij Quality Cat te doen!  (Ingrid, 12-jan-2017)


Hallo, De Cat-on LE VER is binnen. Fijn ding. Met vriendelijke groet, Marc (4-jan-2017)


De Rufi krabpaal EX-0B is maandag gearriveerd en onze Woody heeft er al uren van genoten.
Bedankt voor de goede service! (E.B. uit Belgie, 4-jan-2017)