Kattennetten

Kattennetten

Bent u bang dat u kat ontsnapt en wordt gestolen of (erger nog) onder een auto loopt? - overweeg dan het installeren van een Protect a Pet® kattennetten systeem.

Katten netten van Protect a Pet®. Nu verkrijgbaar in Nederland & België. Topkwaliteit uit Engeland. De beugels zijn gemaakt van gepoedercoat staal, wat garant staat voor een lange levensduur en een mooie uitstraling. Het zwarte gaas is UV bestendig en heeft een hoge treksterkte. Het is gemaakt van polypropylene, heeft een lange levensduur en is bestand tegen weersinvloeden. Met de producten van Protect a Pet® maakt u van uw tuin of balkon gemakkelijk en snel tot een "onneembaar" fort, zodat u katten niet meer kunnen ontsnappen. Indien gewenst kunnen we de montage voor u doen.

Kattennetten worden toegepast in tuinen, op balkons en terrassen. Het doel van een kattenet is om het ontsnappen tegen te gaan. Het zwarte gaas heeft een hoge treksterkte en is UV bestendig. Het is tevens bestand tegen weersinvloeden waardoor het zeer lang meegaat. Het gaas is relatief eenvoudig bovenop/aan schuttingen te bevestigen mbv de unieke beugels, ooghaken en/of gegalvaniseerd draad. Er zijn 6 verschillende soorten beugels, welke gemaakt zijn van zwart glanzend gepoedercoat staal. Dit staat garant voor een lange levensduur. Alle beugels hebben een met de laser uitgesneden ProtectaPet® logo - als een teken van zekerheid en kwaliteit.

Let op: het met gaas geheel afdichten van een balkonopening of een afgesloten tuin is niet altijd toegestaan, omdat het een vluchtweg-functie kan hebben. 

Wij zijn vanaf 1 januari 2018 exclusief dealer van de kattennetten van Protect a Pet®.

Laagste prijs garantie ! - Mocht u elders een lagere prijs vinden, dan matchen wij die prijs & u ontvangt €10,- korting !

Bezoek hier de website van www.protectapet.nl. In de foto-galerij vind u de in Nederland en België gerealiseerde projecten (lees: katproof gemaakte tuinen)

Bekijk hier het schema - hulpmiddel om te bepalen welk materiaal u nodig heeft indien u de installatie zelf wilt doen. U ziet 4 voorbeeld tuinen (met en zonder een schuur). Vaak is het mooier en gemakkelijk om een beugel te monteren i.p.v. de 4 ooghaken + draad (posiie "A").

Wilt u een GRATIS stukje gaas ontvangen? - Stuur ons een e-mail met uw adres

Instructie video's

        

Wilt u het installeren liever niet zelf doen? Neem dan contact met ons op. We maken een passende offerte voor het installeren van het Protect a Pet® kattennetten systeem bij u thuis door een installateur of door ons zelf.

11 artikel(en)

per pagina

11 artikel(en)

per pagina