Kattenloopwielen | catwheels | katten looprad | loopwiel voor katten

Waarom een kattenloopwiel?

Een kattenloopwiel, of "catswheel" in het Engels, is een hamsterwiel, maar dan voor katten. Volgens onderzoekers worden de instincten van katten, zoals lopen en jagen, stevig onderdrukt door ze binnen te houden. In de natuur moeten katten jagen voor hun eten. Die jacht is heel kort en explosief, waarna de kat voldoende moet slapen om fit te zijn voor de volgende jacht. Met een kattenwiel zouden de dieren eindelijk hun energie kwijt kunnen.

Een ander reden kan zijn dat uw kat te dik is. Door het lopen of rennen in het wiel, zullen ze vet verbranden en afvallen.

Verder is het een ideaal speelgoed voor uw katten om binnenshuis te kunnen bewegen, waardoor ze hun energie kwijt kunnen. Bewegen is goed voor de kat, omdat het gezond is. Het gaat ook verveling van uw kat tegen, en ze vinden het leuk. 

3 merken

We verkopen 3 merken kattenloopwielen:

1) Ferris catshweel ofwel kattenloopwiel, 5e generaties met unieke basis en met 6 rollerskate wielen. 5 kleuren. Alle onderdelen zoals looppad pads zijn na te bestellen. Wij zijn sinds december 2018 distributeur en verkoper van Ferris voor Nederland en België, maar leveren ook in Duitsland en Denemarken.

1) One Fast Cat, de 4e generatie, gemaakt van kunstof. Reserveonderdelen, zoals de traction pads, zijn leverbaar. Diverse kleuren

2) Catswall design catswheel, gemaakt van gelakt MDF. Leverbaar in 2 kleuren. Dit kattenloopwiel is een echte "eyeCATtcher" in uw interieur. Het is stylish en modern.

Dus koop uw kattenloopwiel in onze webshop. Korte levertijden, indien voorradig

↓ Montage van het Ferris Catswheel - ofwel kattenloopwiel (G5) - met dank aan Ziggydoo.com
   

9 artikel(en)

per pagina

9 artikel(en)

per pagina