Bekijk hieronder meer produktinfo zoals kenmerken, klantfoto's en eventueel materialen (indien van toepassing)

De donker grijze kubus

Bij het ontwerpen van de "The Cube" kattenmanden van Meyou is gedacht aan design en style. De kubus zal zowel je kat en jezelf bevallen. De afmeting van de kubus is 40 x 40 cm en de opening heeft een diameter van 20cm. 

De kubus biedt een maximum aan comfort voor je kat en hij ziet er ook nog eens leuk uit! Katten zullen super nieuwsgierig worden door deze leuke cocons, maar ze zullen er ook in gaan schuilen, eraan gaan krabben (waar het materiaal specifiek voor gemaakt is) en lekkere dutjes erin gaan doen.

       

€ 155,00
Meyou-Paris
Daarom Qualitycat:

Laagste prijs garantie! Heeft u elders een lagere prijs gevonden (incl. verzendkosten)? E-mail ons de offerte en we matchen deze !

Sinds 1975 leverancier
van hoge kwaliteit krabpalen

Wij maken krabpalen op maat!

GRATIS verzenden In NL en BE v.a €75,-. Anders slechts €6,95 per bestelling.

 

Details
Details

Details van de Meyou design kattenmand 

Wat een plaatje: zelfs als je geen kat hebt, zou je dit kattenpaleisje het liefst midden in de woonkamer zetten. De Meyou "The Cube" mand bestaat uit een ronde, zachte bol (deze is helemaal krabbestendig!) met daaromheen een metalen frame in de vorm van een kubus. Als je je kat dus echt wilt verwennen dan zijn de meubels van Meyou dé uitkomst. Design en functionaliteit gaan hand-in-hand bij deze prachtige meubels. 

In zo'n hippe design kattenmand van MeYou voelt jouw miauwende viervoeter zich de koning te rijk. Het is niet alleen een fijne slaap- en verstopplek, maar ook een fijn speelhuis!

  • De buitenkant is gemaakt van sterk, cat-proof polyester en kan tegen een flinke krabbeurt.
  • Het zachte kussentje is gemaakt van katoen en polyester en mag gewoon in de wasmachine. Wel zo fris!
  • De 'mand' zelf maak je schoon met een nat doekje.

Omdat het een handgemaakt product betreft kan de ronde cocon enigzins afwijken van de afbeelding.  Er komen steeds nieuwe kleuren bij, dus hou onze website in de gaten. 

De kubus is verkrijgbaar met een houten of metalen frame.

Dus, ben je op zoek naar een eyeCATcher in je huis, dan is deze design kattenmand een must-have!

Extra informatie
Extra informatie
merk Meyou-Paris
Hout en stofkleuren

Geblokte stof

Deze stof is vergelijkbaar met de coduroy stof en heeft een vleug van 3mm. Door de versterkte onderlaag/rug is deze bekleding minder rekgevoelig en trekt minder snel draden. Gemakkelijk af te nemen en te stofzuigen. De stof is wasbaar in de wasmachine op maximaal 40°C.

Flock *nieuw*

Flock is een meubelstof die door slechts twee fabrieken ter wereld geproduceerd wordt vanwege het zeer complexe en gecompliceerde productieproces. Deze stof is zeer goed bestendig tegen vuil en kan zonder schoonmaakmiddelen gereinigd worden, bijv. met een natte doek. Haren zijn zeer gemakkelijk te verwijderen. Kan meerdere malen gewassen worden in de wasmachine. Deze "ademende" stof bevat geen chemische toevoegingen en is zeer goed geschikt voor mens en dier.

Corduroy - smalle rib

Zeer hoge slijtvastheid van de vezel. Hoge duurzaamheid en slijtvastheid, zelf na regematig wassen. De vezelstructuur verandert niet en is niet plakkerig. Gemakkelijk af te nemen en te stofzuigen. De stof is wasbaar in de wasmachine op maximaal 40°C.

De stoffen met een "S" hebben een nog hogere duurzaamheid en slijtvastheid door de dikkere rug en versterkte vezels. Deze bekleding is daarom nog beter bestand tegen mechanische beschadigingen.

Corduroy - brede rib

Dit is de hoogste kwaliteit corduroy stof met een rib breedte van 1,5cm. Dubbele vezeldichtheid in vergelijking met de smalle rib stoffen hierboven. Gemakkelijk af te nemen en te stofzuigen. De stof is wasbaar in de wasmachine op maximaal 40°C.

Dit is momenteel de meest duurzame en slijtvaste bekleding.

Tapijt

Geproduceerd in Nederland. Allerhoogste slijtvastheid en daarom de langste levensduur. De vezels zijn geimpregneerd, waardoor vuil niet in de vezel trekt. Vlekken kunnen gemakkelijk verwijderd worden. Alleen leverbaar op bepaalde krabpaal modellen.

Hout / lakkleuren

De houten delen van de krabpaal worden afgelakt met de aangeven lakkleur. In werkelijkheid kan de kleur iets afwijken van deze foto's. Dit als gevolg van de houtstructuur en/of jaarringen. De houtkleur "transparant gelakt" is een doorzichtige lak, waardoor de houtstructuur goed zichtbaar blijft. Het hout kan in loop der jaren donkerder worden als gevolg van de invloed van (zon)licht. Net als bij een houten vloer.

Klantfoto's

Rufi krabpalen & krabtonnen

klik hier voor meer klantfoto's

Rufi plafond- en wandkrabpalen

klik hier voor meer klantfoto's

Cat On kartonnen krabmeubelen

Overige klantfoto's