Krabpaal voor Maine Coon - EX-KAK-8

EX-KAK-8 (Ø27 cm) krabpaal voor Maine Coon

EX-KAK-9

EX-KAK-9 (Ø27 cm) krabpaal voor Maine Coon

EX-KAK-8A (Ø27 cm) krabpaal voor Maine Coon

*Kwaliteits krabpalen van het Poolse Rufi Drapaki *NIEUW*

  Robuuste katten krabpaal
  Ø27 cm dikke krabpalen
  omwikkeld met een sisal mat

€ 720,00
Beschikbaarheid: Op voorraad
SKU
RD-EX-KAK-8A

Details krabpaal voor Maine Coon - model EX-KAK-8A

  • Gelakte multiplex bodemplaat van 3,8 cm dik: Afm: 70 x 70cm
  • 3 sisal palen omwikkeld met een hoogwaardige en slijtvaste 5mm dikke sisal mat.
  • Lengte van de sisal palen: 1 x 80cm en 2 x 40cm
  • 1 x enkele palet, Ø 60cm met een dik donut-band kussen met opstaande rand. Bevestigd met klittenband
  • 1 x dubbele palet, Ø 60cm met dik kussen. Bevestigd met klittenband
  • 1 x ronde schijf (boven) Ø 60cm met donut-band kussen - met opstaande rand. Bevestigd met klittenband
  • Hoogte: 185 cm.

De krabpalen van Rufi Drapaki kenmerken zich door hun stevigheid en lange levensduur. De houten delen zijn van gelakt multiplex. De grondplaat is 4,5cm dik en de houten frames van de ligplaatsen zijn 2cm dik. De sisal mat van 5mm dik, waarmee de palen omwikkeld zijn, gaat erg lang mee en slijt over het algemeen minder snel dan sisal touw. De verbindingen zijn maat M10 (10mm), wat garant staat voor de stevigheid. Mocht de paal uiteindelijk toch versleten zijn, dan kunt u losse krabpalen en/of onderdelen nabestellen en eenvoudig zelf monteren. 

Omdat u kunt kiezen uit verschillende lakkleuren voor het hout en stofkleuren voor de bekleding, zijn deze krabpalen mooi te integreren in uw interieur. Neem eens een kijkje in onze foto galerij waar inmiddels honderden foto's staan van tevreden klanten (en katten natuurlijk). Rufi Drapaki staat niet stil - er komen regelmatig nieuwe modellen en/of kleuren bij. Hou onze website in de gaten.

Wilt u deze krabpaal hoger of lager of met andere ligplaatsen? Dat is mogelijk. Bel of email ons voor de mogelijkheden om uw eigen "krabpaal voor Maine Coon" samen te stellen of te laten ontwerpen. De krabpaal is uiteraard ook geschikt voor andere grote en zware katten rassen, zoals Noorse- en Siberische boskatten, Ragdolls, Brits kort- en langharen etc.

Geblokte stof

Deze stof is vergelijkbaar met de coduroy stof en heeft een vleug van 3mm. Door de versterkte onderlaag/rug is deze bekleding minder rekgevoelig en trekt minder snel draden. Gemakkelijk af te nemen en te stofzuigen. De stof is wasbaar in de wasmachine op maximaal 40°C.

Flock

Flock is een meubelstof die door slechts twee fabrieken ter wereld geproduceerd wordt vanwege het zeer complexe en gecompliceerde productieproces. Deze stof is zeer goed bestendig tegen vuil en kan zonder schoonmaakmiddelen gereinigd worden, bijv. met een natte doek. Haren zijn zeer gemakkelijk te verwijderen. Kan meerdere malen gewassen worden in de wasmachine. Deze "ademende" stof bevat geen chemische toevoegingen en is zeer goed geschikt voor mens en dier. Flock beige is niet meer leverbaar.

Corduroy - smalle rib

Zeer hoge slijtvastheid van de vezel. Hoge duurzaamheid en slijtvastheid, zelf na regelmatig wassen. De vezelstructuur verandert niet en is niet plakkerig. Gemakkelijk af te nemen en te stofzuigen. De stof is wasbaar in de wasmachine op maximaal 40°C.

De stoffen met een "S" hebben een nog hogere duurzaamheid en slijtvastheid door de dikkere rug en versterkte vezels. Deze bekleding is daarom nog beter bestand tegen mechanische beschadigingen.

Corduroy - brede rib

Dit is de hoogste kwaliteit corduroy stof met een rib breedte van 1,5cm. Dubbele vezeldichtheid in vergelijking met de smalle rib stoffen hierboven. Gemakkelijk af te nemen en te stofzuigen. De stof is wasbaar in de wasmachine op maximaal 40°C.

Dit is momenteel de meest duurzame en slijtvaste bekleding.

Tapijt

Geproduceerd in Nederland. Allerhoogste slijtvastheid en daarom de langste levensduur. De vezels zijn geimpregneerd, waardoor vuil niet in de vezel trekt. Vlekken kunnen gemakkelijk verwijderd worden. Alleen leverbaar op bepaalde krabpaal modellen.

Teddy stof *nieuw*

De stof "TEDDY is een zachte stof welke zeer prettige aanvoelt. De vezels/draden hebben een teflonlaagje, waardoor de stof beter bestand is tegen vuil. De stof is daardoor ook gemakkelijk te wassen en beter bestand tegen mechanische schade. Een echte aanrader!

Hout / lakkleuren

De houten delen van de krabpaal worden afgelakt met de aangeven lakkleur. In werkelijkheid kan de kleur iets afwijken van deze foto's. Dit als gevolg van de houtstructuur en/of jaarringen. De houtkleur "transparant gelakt" is een doorzichtige lak, waardoor de houtstructuur goed zichtbaar blijft. Het hout kan in loop der jaren donkerder worden als gevolg van de invloed van (zon)licht. Net als bij een houten vloer. Nieuwe kleuren "Zwart" & "Barnsteen Zwart"