EX-MAX-4

EX-MAX-4 (Ø18 cm)-Maine Coon krabpaal - Rufi

Rufi Drapaki krabpaal model EX-MAX-5

EX-MAX-5 (Ø18 cm)-Maine Coon krabpaal - Rufi

EX-MAX-4A (Ø18 cm)-Maine Coon krabpaal - Rufi

*Rufi Drapaki * Robuuste MAX krabpaal, speciaal gemaakt voor grote en zware katten rassen zoals Maine Coon, Noorse boskatten, Brits korthaar etc. Met dikke stabiele bodemplaat en Ø 18 cm dikke sisal krabpalen, welke in de toekomst eenvoudig na te bestellen zijn. De hangmatten, plateaus, huisjes en rosetten zijn ook vergroot om aan het verwachtingspatroon van de "zware" jongens en meiden te voldoen.

€ 695,75
Beschikbaarheid: Op voorraad
SKU
RD-EX-MAX-4A
Icon label Omschrijving Soort Grootte Downloads
pdf ex-max-4a Montage handleiding pdf 31.6 KB Downloads
Details Rufi Drapaki krabpaal-krabmeubel model EX-MAX-4A

- Hoogte 182 cm / leverbaar in vele kleuren
- Bodemplaat 60 x 80cm, 4,5cm dik. Gelakt multiplex
- Losse onderdelen zijn na te bestellen
- Het klimmeubel kan dus later eenvoudig uitgebreid worden.
- 3 sisal stammen van 18cm dik. 2 x L = 40 en 1 x L=120cm
- 1 huisje, dia 45cm, H 35cm met sisal mat omwikkeld. De binnenkant is met was geimprgeneerd
- het kussen in en op het huisje is afneembaar en wasbaar
- 1 x dubbele grote hangmat
- rozet, dia 50cm met kussen erin. Het kussen is met klittenband bevestigd, maar wel afneembaar en wasbaar
Icon label Omschrijving Soort Grootte Downloads
pdf ex-max-4a Montage handleiding pdf 31.6 KB Downloads

Geblokte stof

Deze stof is vergelijkbaar met de coduroy stof en heeft een vleug van 3mm. Door de versterkte onderlaag/rug is deze bekleding minder rekgevoelig en trekt minder snel draden. Gemakkelijk af te nemen en te stofzuigen. De stof is wasbaar in de wasmachine op maximaal 40°C.

Flock

Flock is een meubelstof die door slechts twee fabrieken ter wereld geproduceerd wordt vanwege het zeer complexe en gecompliceerde productieproces. Deze stof is zeer goed bestendig tegen vuil en kan zonder schoonmaakmiddelen gereinigd worden, bijv. met een natte doek. Haren zijn zeer gemakkelijk te verwijderen. Kan meerdere malen gewassen worden in de wasmachine. Deze "ademende" stof bevat geen chemische toevoegingen en is zeer goed geschikt voor mens en dier. Flock beige is niet meer leverbaar.

Corduroy - smalle rib

Zeer hoge slijtvastheid van de vezel. Hoge duurzaamheid en slijtvastheid, zelf na regelmatig wassen. De vezelstructuur verandert niet en is niet plakkerig. Gemakkelijk af te nemen en te stofzuigen. De stof is wasbaar in de wasmachine op maximaal 40°C.

De stoffen met een "S" hebben een nog hogere duurzaamheid en slijtvastheid door de dikkere rug en versterkte vezels. Deze bekleding is daarom nog beter bestand tegen mechanische beschadigingen.

Corduroy - brede rib

Dit is de hoogste kwaliteit corduroy stof met een rib breedte van 1,5cm. Dubbele vezeldichtheid in vergelijking met de smalle rib stoffen hierboven. Gemakkelijk af te nemen en te stofzuigen. De stof is wasbaar in de wasmachine op maximaal 40°C.

Dit is momenteel de meest duurzame en slijtvaste bekleding.

Tapijt

Geproduceerd in Nederland. Allerhoogste slijtvastheid en daarom de langste levensduur. De vezels zijn geimpregneerd, waardoor vuil niet in de vezel trekt. Vlekken kunnen gemakkelijk verwijderd worden. Alleen leverbaar op bepaalde krabpaal modellen.

Teddy stof *nieuw*

De stof "TEDDY is een zachte stof welke zeer prettige aanvoelt. De vezels/draden hebben een teflonlaagje, waardoor de stof beter bestand is tegen vuil. De stof is daardoor ook gemakkelijk te wassen en beter bestand tegen mechanische schade. Een echte aanrader!

Hout / lakkleuren

De houten delen van de krabpaal worden afgelakt met de aangeven lakkleur. In werkelijkheid kan de kleur iets afwijken van deze foto's. Dit als gevolg van de houtstructuur en/of jaarringen. De houtkleur "transparant gelakt" is een doorzichtige lak, waardoor de houtstructuur goed zichtbaar blijft. Het hout kan in loop der jaren donkerder worden als gevolg van de invloed van (zon)licht. Net als bij een houten vloer. Nieuwe kleuren "Zwart" & "Barnsteen Zwart"

Andere producten die mogelijk iets voor u zijn!