Bekijk hieronder meer produktinfo zoals kenmerken, klantfoto's en eventueel materialen (indien van toepassing)

Katten gaas schutting 1mtr breed "ProtectaPet®"

ProtectaPet® katten gaas voor schuttingen, omheiningen etc. Het gaas is 1 meter breed en past precies achter de standaard Protect-a-Pet beugel. Het gaas wordt geleverd op een rol en bestaat uit 1 geheel / 1 stuk. De maaswijdte is 1,5 x 2,0 cm (ofwel 15mm x 20mm). GRATIS verzenden v.a. 20 meter. Stuur ons een e-mail indien u een GRATIS proef stukje wilt ontvangen.

€ 45,00
Daarom Qualitycat:

Laagste prijs garantie! Heeft u elders een lagere prijs gevonden (incl. verzendkosten)? E-mail ons de offerte en we matchen deze !

Sinds 1975 leverancier
van hoge kwaliteit krabpalen

Wij maken krabpalen op maat!

GRATIS verzenden In NL en BE v.a €75,-. Anders slechts €6,95 per bestelling.

 

* Verplichte velden

Details
Details

Katten gaas schutting - 1 meter breed - maaswijdte 15 x 20mm - ProtectaPet®

Dit gaas wordt geleverd op een rol van 1 meter breed en wordt gebruikt om overbruggingen te maken, openingen te dichten in hekken en/of omheiningen. Het katten gaas kan ook worden gebruikt in combinatie met onze unieke ProtectaPet®-beugels.

Het zwarte katten gaas is gemaakt van een UV-straling bestendig polypropyleen. Het heeft een hoge treksterkte. Het gaas is ontworpen om door te buigen wanneer de kat het probeert te beklimmen. Het gaas is niet erg zichtbaar waardoor de kattenbescherming minder opvalt. Het gaas is weersbestendig.

Kijk in de fotogalerij voor voorbeelden van door ons "kat-proof" gemaakte tuinen en/of projecten bij onze klanten, die dit zelf hebben gedaan. Als u een beetje handig bent, kunt u zelf uw tuin "kat-proof" maken m.b.v. van onze kattennet beugels (hoek-standaard of XL). We zullen zoveel mogelijk voorbeelden plaatsen om het u gemakkelijk te maken de juiste onderdelen te bestellen. Vind u het leuk om uw project op onze website te plaatsen? Stuur ons dan een aantal foto's of plaats deze zelf op onze Facebook pagina. 

Heeft u vragen over de montage? Bekijk dan de montage handleidingen en video's of neem contact met ons op. Dit katten gaas voor op uw schutting is dé oplossing om uw tuin katproof te maken.

Extra informatie
Extra informatie
merk Protect a Pet®
U bent wellicht ook geïnteresseerd in de volgende producten