Kartonnen krabmeubels

Krabmeubels voor de kat. Deze moderne en strakke design krabmeubels van Cat-On zijn gemaakt van zéér robuust en duurzaam golf-karton, een zeer geliefd materiaal voor katten om aan te krabben maar juist ook om heerlijk op te liggen. Krabben is essentieel voor katten voor het onderhoud van hun nagels maar ook om hun eigen geur te verspreiden in huis en op de favoriete plekjes van de kat

1 artikel(en)

per pagina

  • Cat-On "LINGE S" krabmeubel

    Hoogwaardig eco krabmeubel "Ligne S", zeg maar de S-klasse onder de kartonnen krabmeubels van het Duitse designmerk Cat-On®. Deze unieke krabmeubels zijn gemaakt van zeer robuust en duurzaam golfkarton. Dit is een zeer geliefd materiaal bij katten om aan te krabben of om op/in te liggen. Krabben is voor katten essentieel voor het onderhoud van hun nagels, maar ook om hun eigen geur te verspreiden in huis. Een of meerde krabpalen of andere krab objecten is derhalve onmisbaar in huis.

    Klik op de knop hieronder om de kleuren catalogus te bekijken. Met code 9999 kunnen we wellicht de Cat On met uw eigen kleur of ontwerp bedrukken. Email of bel ons voor de mogelijkheden. 

    Cat On kleuren catalogus

    Meer info

1 artikel(en)

per pagina