Kartonnen krabmeubels

Krabmeubels voor de kat. Deze moderne en strakke design krabmeubels van Cat-On zijn gemaakt van zéér robuust en duurzaam golf-karton, een zeer geliefd materiaal voor katten om aan te krabben maar juist ook om heerlijk op te liggen. Krabben is essentieel voor katten voor het onderhoud van hun nagels maar ook om hun eigen geur te verspreiden in huis en op de favoriete plekjes van de kat

Artikelen 21 tot 30 van 45 in totaal

per pagina

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 • Cat-On "LE ROULEAU" krabmeubel

  Hoogwaardig eco krabmeubel "Le Rouleau" van het Duitse designmerk Cat-On®. Deze unieke krabmeubels zijn gemaakt van zeer robuust en duurzaam golfkarton. Dit is een zeer geliefd materiaal bij katten om aan te krabben of om op/in te liggen. Krabben is voor katten essentieel voor het onderhoud van hun nagels, maar ook om hun eigen geur te verspreiden in huis. Een of meerde krabpalen of andere krab objecten is derhalve onmisbaar in huis.

   Leverbaar in +/- 100 kleuren  ✓ Eigen kleur/print mogelijk

  Meer info
 • Cat-On "LE CANAPE PLUS" krabmeubel

  Hoogwaardig eco krabmeubel "Le Canape Plus" de grotere broer van "Le Canape" van het Duitse designmerk Cat-On®. Deze unieke krabmeubels zijn gemaakt van zeer robuust en duurzaam golfkarton. Dit is een zeer geliefd materiaal bij katten om aan te krabben of om op/in te liggen. Krabben is voor katten essentieel voor het onderhoud van hun nagels, maar ook om hun eigen geur te verspreiden in huis. Een of meerde krabpalen of andere krab objecten is derhalve onmisbaar in huis.

   Leverbaar in +/- 100 kleuren  ✓ Eigen kleur/print mogelijk

  Meer info
 • Cat-On "LE ROULEAU" -incl. muur montage

  Hoogwaardig eco krabmeubel "Le Rouleau met wandmontage systeem" van het Duitse designmerk Cat-On®. Met andere modellen zoals Le Maitre, Ligne S en Ligne XL kunt u een uitgebreide katten klimmuur samenstellen.Deze unieke krabmeubels zijn gemaakt van zeer robuust en duurzaam golfkarton. Dit is een zeer geliefd materiaal bij katten om aan te krabben of om op/in te liggen. Krabben is voor katten essentieel voor het onderhoud van hun nagels, maar ook om hun eigen geur te verspreiden in huis. Een of meerde krabpalen of andere krab objecten is derhalve onmisbaar in huis.

   Leverbaar in +/- 100 kleuren  ✓ Eigen kleur/print mogelijk

  Meer info
 • Cat-On "LA COUPE" kattenmand karton

  Hoogwaardig katten eco krabschaal "Le Coupe" - 6 modellen. Het nieuwste ontwerp van het Duitse designmerk Cat-On®. Deze unieke krabmeubels zijn gemaakt van zeer robuust en duurzaam golfkarton. Dit is een zeer geliefd materiaal bij katten om aan te krabben of om op/in te liggen. Krabben is voor katten essentieel voor het onderhoud van hun nagels, maar ook om hun eigen geur te verspreiden in huis. Een of meerde krabpalen of andere krab objecten zijn derhalve onmisbaar in huis. 

  ✓ Leverbaar in +/- 100 kleuren   Eigen kleur/print mogelijk

  Meer info
 • Cat-On "MOTION" krabmeubel

  Hoogwaardig katten eco krabmeubel "Motion" 1 van de laatste ontwerpen van het Duitse designmerk Cat-On®. Deze unieke krabmeubels zijn gemaakt van zeer robuust en duurzaam golfkarton. Dit is een zeer geliefd materiaal bij katten om aan te krabben of om op/in te liggen. Krabben is voor katten essentieel voor het onderhoud van hun nagels, maar ook om hun eigen geur te verspreiden in huis. Een of meerde krabpalen of andere krab objecten zijn derhalve onmisbaar in huis.

   Leverbaar in +/- 100 kleuren  ✓ Eigen kleur/print mogelijk

  Meer info

  Normale prijs: € 89,50

  Actieprijs € 84,95

  Details bekijken

 • Cat-On "PHREDIA" kartonnen krabhuis

  Hoogwaardig katten eco krabhuis "Phredia" 1 van de nieuwste ontwerpen van het Duitse designmerk Cat-On®. Deze unieke krabmeubels zijn gemaakt van zeer robuust en duurzaam golfkarton. Dit is een zeer geliefd materiaal bij katten om aan te krabben of om op/in te liggen. Krabben is voor katten essentieel voor het onderhoud van hun nagels, maar ook om hun eigen geur te verspreiden in huis. Een of meerde krabpalen of andere krab objecten zijn derhalve onmisbaar in huis. 

   Leverbaar in +/- 100 kleuren  ✓ Eigen kleur/print mogelijk

  Meer info
 • Cat-On wandmeubel 2-in-1

  Voordeel set met 2 hoogwaardige eco krabmeubels "Le Maître en Le Rouleau incl. muurmontage systeem" van het Duitse designmerk Cat-On®. Samen met de Le Ligne S en Ligne XL kunt u een prachtige katten klimmuur samenstellen. Deze unieke krabmeubels zijn gemaakt van zeer robuust en duurzaam golfkarton. Dit is een zeer geliefd materiaal bij katten om aan te krabben of om op/in te liggen. Krabben is voor katten essentieel voor het onderhoud van hun nagels, maar ook om hun eigen geur te verspreiden in huis. Een of meerde krabpalen of andere krab objecten is derhalve onmisbaar in huis.

  Deze prachtige wandset wordt geleverd met speciale bevestigingshaken zodat u het wandmeubel aan de muur kunt hangen zonder dat u de haken zit.

   Leverbaar in +/- 100 kleuren  ✓ Eigen kleur/print mogelijk

  Meer info

  Normale prijs: € 225,00

  Actieprijs € 194,95

  Details bekijken

 • Cat-On "LE DIVAN" krabmeubel

  Hoogwaardig katten eco krabmeubel "Le Divan" de bank, van het Duitse designmerk Cat-On®. Deze unieke krabmeubels zijn gemaakt van zeer robuust en duurzaam golfkarton. Dit is een zeer geliefd materiaal bij katten om aan te krabben of om op/in te liggen. Krabben is voor katten essentieel voor het onderhoud van hun nagels, maar ook om hun eigen geur te verspreiden in huis. Een of meerde krabpalen of andere krab objecten is derhalve onmisbaar in huis.

   Leverbaar in +/- 100 kleuren  ✓ Eigen kleur/print mogelijk

  Meer info
 • Cat-On "MOLECULAIR FAUTEUIL" krabmeubel

  Hoogwaardig eco katten krabmeubel "Moleculair Fauteuil" de stoel, van het Duitse designmerk Cat-On®. Deze unieke krabmeubels voor de kat, zijn gemaakt van zeer robuust en duurzaam golfkarton. Dit is een zeer geliefd materiaal bij katten om aan te krabben of om op/in te liggen. Krabben is voor katten essentieel voor het onderhoud van hun nagels, maar ook om hun eigen geur te verspreiden in huis. Een of meerde krabpalen of andere krab objecten is derhalve onmisbaar in huis.

   Leverbaar in +/- 100 kleuren  ✓ Eigen kleur/print mogelijk

  Meer info
 • Cat-On "LE TUBE L" krabmeubel

  Hoogwaardig eco krabmeubel "Le Tube" ofwel buis, van het Duitse designmerk Cat-On®. Deze unieke krabmeubels zijn gemaakt van zeer robuust en duurzaam golfkarton. Dit is een zeer geliefd materiaal bij katten om aan te krabben of om op/in te liggen. Krabben is voor katten essentieel voor het onderhoud van hun nagels, maar ook om hun eigen geur te verspreiden in huis. Een of meerde krabpalen of andere krab objecten is derhalve onmisbaar in huis.

   Leverbaar in +/- 100 kleuren  ✓ Eigen kleur/print mogelijk

  Meer info

Artikelen 21 tot 30 van 45 in totaal

per pagina

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5