EX-0

Rufi - Krabpaal EX-0

EX-2E

Rufi - Krabpaal EX-2E

Rufi - Krabpaal EX-2D-2

met stevige 14 cm dikke sisal palen
afneembare en wasbare kussens & hangmatjes
zeer lange levensduur & met fabrieksgarantie
ideaal voor grote en zware katten rassen, bijv. Maine Coon
modulair uit te breiden & onderdelen zijn los verkrijgbaar
€ 715,00
Beschikbaarheid: Op voorraad
SKU
RD-EX-2D-2

Details grote krabpaal voor zware katten - model EX-2D-2

- hoogte = 183cm
- losse onderdelen zijn na te bestellen
- het klimmeubel kan dus later eenvoudig uitgebreid worden.
- Gelakte houten grondplaat 60 x 70 x 3,8cm (div. lakkeuzes)
- 6 robuuste sisal krabpalen met lengte 28, 2 x 30, 2 x 40 en 100 cm en Ø 14 cm
- 1 dubbele hangmat (aan houten frame), overtrek en hangmat zijn afneembaar en wasbaar
- 1 ronde krabton-huisje Ø 45 cm en 35 cm hoog. Met sisal mat omwikkeld.
- Binnenkant van de krabton is met was geimpregneerd. Met houten deksel
- 2 kussens in/op de krabton & opstapje, zijn uitneembaar en wasbaar.
- 1 rozet Ø 45 cm met een sisal rand. Kussen in de roset is wasbaar
- pallet met oor  Ø 50cm van gelakt hout met afneembaar en wasbaar kussen
 

In de foto- en filmgalerij vind u honderden foto's en filmpjes van tevreden klanten die ook gekozen hebben voor een van de vele grote krabpalen uit ons assortiment, omdat deze uitermate geschikt zijn voor zware katten. 

Geblokte stof

Deze stof is vergelijkbaar met de coduroy stof en heeft een vleug van 3mm. Door de versterkte onderlaag/rug is deze bekleding minder rekgevoelig en trekt minder snel draden. Gemakkelijk af te nemen en te stofzuigen. De stof is wasbaar in de wasmachine op maximaal 40°C.

Flock

Flock is een meubelstof die door slechts twee fabrieken ter wereld geproduceerd wordt vanwege het zeer complexe en gecompliceerde productieproces. Deze stof is zeer goed bestendig tegen vuil en kan zonder schoonmaakmiddelen gereinigd worden, bijv. met een natte doek. Haren zijn zeer gemakkelijk te verwijderen. Kan meerdere malen gewassen worden in de wasmachine. Deze "ademende" stof bevat geen chemische toevoegingen en is zeer goed geschikt voor mens en dier. Flock beige is niet meer leverbaar.

Corduroy - smalle rib

Zeer hoge slijtvastheid van de vezel. Hoge duurzaamheid en slijtvastheid, zelf na regelmatig wassen. De vezelstructuur verandert niet en is niet plakkerig. Gemakkelijk af te nemen en te stofzuigen. De stof is wasbaar in de wasmachine op maximaal 40°C.

De stoffen met een "S" hebben een nog hogere duurzaamheid en slijtvastheid door de dikkere rug en versterkte vezels. Deze bekleding is daarom nog beter bestand tegen mechanische beschadigingen.

Corduroy - brede rib

Dit is de hoogste kwaliteit corduroy stof met een rib breedte van 1,5cm. Dubbele vezeldichtheid in vergelijking met de smalle rib stoffen hierboven. Gemakkelijk af te nemen en te stofzuigen. De stof is wasbaar in de wasmachine op maximaal 40°C.

Dit is momenteel de meest duurzame en slijtvaste bekleding.

Tapijt

Geproduceerd in Nederland. Allerhoogste slijtvastheid en daarom de langste levensduur. De vezels zijn geimpregneerd, waardoor vuil niet in de vezel trekt. Vlekken kunnen gemakkelijk verwijderd worden. Alleen leverbaar op bepaalde krabpaal modellen.

Teddy stof *nieuw*

De stof "TEDDY is een zachte stof welke zeer prettige aanvoelt. De vezels/draden hebben een teflonlaagje, waardoor de stof beter bestand is tegen vuil. De stof is daardoor ook gemakkelijk te wassen en beter bestand tegen mechanische schade. Een echte aanrader!

Hout / lakkleuren

De houten delen van de krabpaal worden afgelakt met de aangeven lakkleur. In werkelijkheid kan de kleur iets afwijken van deze foto's. Dit als gevolg van de houtstructuur en/of jaarringen. De houtkleur "transparant gelakt" is een doorzichtige lak, waardoor de houtstructuur goed zichtbaar blijft. Het hout kan in loop der jaren donkerder worden als gevolg van de invloed van (zon)licht. Net als bij een houten vloer. Nieuwe kleuren "Zwart" & "Barnsteen Zwart"