Bekijk hieronder meer produktinfo zoals kenmerken, klantfoto's en eventueel materialen (indien van toepassing)

Espresso kopje - porselein - handgemaakt

*Espresso design kopje van Joop van Helden* Zeer geschikt als koffiekopjes of voor een dubbele espresso. Ieder kopje is uniek


  handgemaakt
  schitterend vormgegeven
  superdun eierschaal porselein
  5,5 cm hoog, Ø 8 cm
  gewicht ca. 35 gram
  Wilt u een eigen kleur?
√ Dat kan bij een minimale afname van 40 stuks. Email of bel ons.
€ 15,00

* Verplichte velden

Daarom Qualitycat:

Laagste prijs garantie! Heeft u elders een lagere prijs gevonden (incl. verzendkosten)? E-mail ons de offerte en we matchen deze !

Sinds 1975 leverancier
van hoge kwaliteit krabpalen

Wij maken krabpalen op maat!

GRATIS verzenden In NL en BE v.a €75,-. Anders slechts €6,95 per bestelling.

 

Details
Details

De espresso koffie kopjes en bekers van Joop van Helden worden met de hand vervaardigd in het atelier in Rotterdam. Het bewerkelijke productie proces resulteert in een verbluffend design. Een flinterdun, maar zeer sterk en aangenaam drinkend kopje of beker van eierschaal porselein. Vergelijk dit eens met een machinaal gemaakt kopje, welke al snel minimaal 150 gram weegt. Deze eierschaal porceleinen kopjes zijn licht van gewicht en wegen ca. 35 gram, wat zeer prettig in de hand ligt. Probeer het eens.

Afmetingen: circa 5 cm hoog en circa 8 cm (boven) diameter
Materiaal
Techniek: Met de hand in een mal gevormd en met de hand geglazuurd. In de electrische keramiekoven gebakken op 950 graden Celcius (biscuit) en de tweede keer op 1260 graden Celcius (glazuur). De tweede bak op hoge temperatuur zorgt ervoor dat het porselein stevig en robuust wordt.
Specificaties: dit produkt mag in de vaatwasser / magnetron / oven. Voorkom echter sterke temperatuurwisselingen, zoals van de koelkast in de oven.

De porseleinen producten van Joop van Helden zijn van hoge kwaliteit porseleinklei. Porselein staat bekend voor haar witte kleur, haar stevigheid, haar robuustheid en doorzichtigheid. Geringe afwijkingen of imperfecties zijn karakteristiek voor handgemaakt keramiek en benadrukken het unieke karakter van het ambachtelijke product.

Extra informatie
Extra informatie
merk Nee
U bent wellicht ook geïnteresseerd in de volgende producten