Bekijk hieronder meer produktinfo zoals kenmerken, klantfoto's en eventueel materialen (indien van toepassing)

Curvynest kattenmeubel - Small

Curvynest van Catswall. Mooi krabmeubel met gebogen lijnen en ronden vormen. Fijne plek voor meerdere katten om te rusten of te spelen. Het ontwerp voelt aan als een wieg.


- het frame is gemaakt van geverfd MDF
- de mat is van een stevige kunstof vezel
- alleen verkrijgbaar in de kleur bruin


- Afmetingen: 49,2 x 48,6 x 55,8 cm (D x B x H), 7 kgs

€ 339,00
Catswall
Daarom Qualitycat:

Laagste prijs garantie! Heeft u elders een lagere prijs gevonden (incl. verzendkosten)? E-mail ons de offerte en we matchen deze !

Sinds 1975 leverancier
van hoge kwaliteit krabpalen

Wij maken krabpalen op maat!

GRATIS verzenden In NL en BE v.a €75,-. Anders slechts €6,95 per bestelling.

 

Details
Details

De Curvynest van Catswall geeft een nieuwe betekenis aan nestontwerpen voor katten

De gebogen lijn van het ontwerp past perfect bij het lichaam van de kat. Het is een zalige plaats voor katten om te rusten en te genieten van hun privacy. Curvynest’s elastische structuur in het ontwerp biedt plaats aan meerdere katten. Als katten bewegen in de Curvynest, veroorzaakt dit lichte trllingen, die aanvoelen als ze weer in de wieg liggen.

Katten kunnen comfortabel uitrusten op het afgeronde oppervlak. De Curvynest heeft dezelfde functie als een kattenboom of een kattentoren. Het bovenste gedeelte van de Curvynest is een fijne plaats, want katten liggen graag op hoogte. Het hoogste nivo is tevens ideaal voor katten om met mensen te communiceren. En, elke ronding is een comfortabele slaapplaats.

De Curvynest large is  een 4-verdiepen hoog "appartement" voor katten; waarin ze allemaal hun eigen kamer hebben. Probeer hem eens! Uw katten zullen u eeuwig dankbaar zijn.

Extra informatie
Extra informatie
merk Catswall
Hout en stofkleuren

Geblokte stof

Deze stof is vergelijkbaar met de coduroy stof en heeft een vleug van 3mm. Door de versterkte onderlaag/rug is deze bekleding minder rekgevoelig en trekt minder snel draden. Gemakkelijk af te nemen en te stofzuigen. De stof is wasbaar in de wasmachine op maximaal 40°C.

Flock *nieuw*

Flock is een meubelstof die door slechts twee fabrieken ter wereld geproduceerd wordt vanwege het zeer complexe en gecompliceerde productieproces. Deze stof is zeer goed bestendig tegen vuil en kan zonder schoonmaakmiddelen gereinigd worden, bijv. met een natte doek. Haren zijn zeer gemakkelijk te verwijderen. Kan meerdere malen gewassen worden in de wasmachine. Deze "ademende" stof bevat geen chemische toevoegingen en is zeer goed geschikt voor mens en dier.

Corduroy - smalle rib

Zeer hoge slijtvastheid van de vezel. Hoge duurzaamheid en slijtvastheid, zelf na regematig wassen. De vezelstructuur verandert niet en is niet plakkerig. Gemakkelijk af te nemen en te stofzuigen. De stof is wasbaar in de wasmachine op maximaal 40°C.

De stoffen met een "S" hebben een nog hogere duurzaamheid en slijtvastheid door de dikkere rug en versterkte vezels. Deze bekleding is daarom nog beter bestand tegen mechanische beschadigingen.

Corduroy - brede rib

Dit is de hoogste kwaliteit corduroy stof met een rib breedte van 1,5cm. Dubbele vezeldichtheid in vergelijking met de smalle rib stoffen hierboven. Gemakkelijk af te nemen en te stofzuigen. De stof is wasbaar in de wasmachine op maximaal 40°C.

Dit is momenteel de meest duurzame en slijtvaste bekleding.

Tapijt

Geproduceerd in Nederland. Allerhoogste slijtvastheid en daarom de langste levensduur. De vezels zijn geimpregneerd, waardoor vuil niet in de vezel trekt. Vlekken kunnen gemakkelijk verwijderd worden. Alleen leverbaar op bepaalde krabpaal modellen.

Hout / lakkleuren

De houten delen van de krabpaal worden afgelakt met de aangeven lakkleur. In werkelijkheid kan de kleur iets afwijken van deze foto's. Dit als gevolg van de houtstructuur en/of jaarringen. De houtkleur "transparant gelakt" is een doorzichtige lak, waardoor de houtstructuur goed zichtbaar blijft. Het hout kan in loop der jaren donkerder worden als gevolg van de invloed van (zon)licht. Net als bij een houten vloer.

Klantfoto's

Rufi krabpalen & krabtonnen

klik hier voor meer klantfoto's

Rufi plafond- en wandkrabpalen

klik hier voor meer klantfoto's

Cat On kartonnen krabmeubelen

Overige klantfoto's

Kleuren

Cat On kartonnen krabmeubelen

Leverbaar in 100 kleuren ! Klik op de kleur-foto voor een vergroting. Voor een klein bedrag bedrukken we uw cat-On met een logo of eigen kleur.

Stofkleuren